Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AKARYAKITTA HALK GÜNLERİ BAŞLADI

AKARYAKITTA HALK GÜNLERİ BAŞLADI
İlimiz akaryakıt sektöründe bir ilk daha yaşanacak. Bir akaryakıt firması enflasyonla topyekun mücadele kapsamında LPG ve dizel ürünlerinde % 24’ye varan indirimler uygulayacak.


Bolu’da faaliyet gösteren Öz Köroğlu Akaryakıt Ltd. Şti bazı ürünlerde % 10 ila % 24 arasında değişen oranlarda indirim uygulayacağını duyurdu. Şirket adına açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Sürkit, “Şirketimiz Türkiye’nin en köklü ve en önemli sektör firmalarından birisi olan Lukoil bayisidir. Ürünlerimiz kalitesini ispatlamış sektörün yüksek kaliteli ürünleridir. Biz bu yüksek kaliteli akaryakıtları en uygun fiyata tüketici ile buluşturacağız. Her Bolu Pazarı Günü (Pazartesi) Motorin, Euro Dıesel ve LPG satışlarımızda yüzde 24’e varan indirimler uygulayacağız. Yani kaba bir hesapla bir depo akaryakıt alan müşterimiz deposunu 25 ila 50 lira arasında değişen eksik ödeme ile doldurabilecek. Haftada bir depo akaryakıt kullanan kişi ay bazında aynı fiyata neredeyse bir depo fazla akaryakıt almış olacak. Biz bu ülkeye güveniyoruz. Haftada bir gün zararına varan akaryakıt satışları yaparak Bolumuza vefa borcumuzu ödüyoruz” dedi.

Hali hazırda Dizel ve LPG ürünlerinde % 2 ila % 15 arasında indirimler uygulayan firma indirim miktarını % 24’e varan rakamlara çıkartarak Bolulu ailelerin bütçesine katkıda bulunmayı amaçlıyor. D-100 Karayolu üzeri Karacaağaç Mevkiinde bulunan Lukoil Akaryakıt istasyonunda 19 Kasım Pazartesi günü başlayacak olan kampanya yılbaşına kadar devam edecek.