Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÇARIKCI İŞİ SIKI TUTUYOR

BAŞKAN ÇARIKCI İŞİ SIKI TUTUYOR
Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, son haftalarda iç saha maçlarında alınan sonuçlar ve arkadan gelen takımlarla puan farkının azalması sebebi ile önce teknik direktör Sait Karafırtınalar ve sonra oyuncularla bire bir görüşmeler yaparak rapor aldı.

Boluspor’da Başkan Necip Çarıkcı, iç sahada alınan kötü sonuçlarla ilgili teknik direktör Sait Karafırtınalar ile bir görüşme yaptı. İç sahada son haftalarda rakiplere çok ciddi puanlar kaybettiklerini Karafırtınalar’a ileten Çarıkcı, “Artık hata yapma lüksümüz yok. Çember giderek daralıyor. Taraftarımız bizden sezon sonu şampiyonluk bekliyor” dediği öğrenildi.

Başkan Necip Çarıkcı, formsuz oyuncular konusunda sıkıntılarını Sait Karafırtınalar’a anlatırken bu oyuncularında dikkatinin çekilmesini istedi.

Altay, Giresunspor, Gençlerbirliği ve Denizlispor maçlarında gereksiz puanlar kaybedildiğini ifade eden Başkan Necip Çarıkcı; “Artık hata lüksümüz yok” dedi. 

Teknik Direktör Sait Karafırtınalar’nın da Başkan Necip Çarıkcı’ya takım hakkında uzun bir rapor verdiği öğrenilirken, sezonun ilk yarısına bitimine kadar hatalara en aza indirebilmek için çalışacaklarını söylediği gelen bilgiler arasında.

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı takım içinde ağabey rolünde bulunan kaptanlarla da görüşmelerini sürdürdü. Futbolcularına alınan sonuçlardan rahatsız olduğunu ifade eden Çarıkcı, “Bir an önce toparlanmak için el birliği ile hataları en aza indirmemiz lazım” dediği öğrenildi.