Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

NARKOTİK EĞİTİM TIRI BOLU’YA GELİYOR

NARKOTİK EĞİTİM TIRI BOLU’YA GELİYOR
Uyuşturucu maddenin insan vücudundaki etkileri ayrıntılı bir şekilde anlatıldığı Narkotik Eğitim Tırı Bolu’ya geliyor. 19-20 Kasım tarihlerinde Bolu Valiliği önünde 21-22 Kasım tarihlerinde Abant İzzet Baysal Üniversitesinde olacak Narkotik Eğitim Tırında uyuşturucu ile mücadele ve korunma yolları hakkında bilgiler verilecek.

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, İstanbul Emniyet Müdürlüğünde “Hedef Olma Hedefsiz Kalma Projesi” çerçevesinde oluşturulan Narkotik Eğitim Tırı Bolu iline getirilecek. Narkotik Eğitim Tırı içerisinde özel olarak oluşturulan 40 metre karelik modern eğitim salonuna kurulan 12 dokunmatik ekranda, uyuşturucu maddenin insan vücudundaki etkileri ayrıntılı bir şekilde anlatılacak.

Tırda görevli olacak Narkotik Şube Polisleri tarafından uyuşturucu ile mücadele ve korunma yolları gibi konularda gençlere, ailelere ve vatandaşlara bilgi verilecek. İstanbul Emniyet Müdürlüğünün hazırladığı ve illerin talepleri doğrultusunda gezen Narkotik Eğitim Tırı doğru bilinen yanlışları gençlere, çocuklara anlatarak farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

Toplumu maddenin zararları hakkında doğru şekilde bilgilendirmek üzere dizayn edilen ve Bolu da iki farklı noktada konuşlanacak olan Narkotik Eğitim Tırı 19-22 Kasım tarihleri arasında eğitim verecek.

Narkotik Eğitim Tırı 19-20 Kasım tarihlerinde Bolu Valiliği önünde 21-22 Kasım tarihlerinde Abant İzzet Baysal Üniversitesinde faaliyet gösterecek.