Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Bolulu Murat Özdemir diskalifiye oldu

Bolulu Murat Özdemir diskalifiye oldu
TV 8’de yayınlanan Masterchef programının son bölümde Bolulu Murat Özdemir diskalifiye oldu. Kırmızı takımda yer alan ve her hafta ilginç tavırları ile başta jüri olmak üzere yarışmacı arkadaşlarını çıldırtan Murat Özdemir bardağı taşırdı ve diskalifiye edildi.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Murat Özdemir, daha yarışmanın ilk günlerinden hal ve hareketleri ile diğerlerinden sıyrılan isimlerinden oldu. Sivri dili, yaptığı şakalar ve ilginç hareketleri ile her hafta şeflerinden ve takım arkadaşlarından uyarı alan Murat Özdemir son bölümde diskalifiye edildi.

Aşçı bir aileden gelen ve aslen Bolulu olan Murat Özdemir Masterchef yemek yarışmasında kırmızı takımda yarışmaya başladı. Daha ilk günden ilginç hareketleri ile dikkatleri üzerine çeken yarışmacı haftalar ilerledikçe kendine çeki düzen vermek yerine daha da fevrileşti ve son bölümde bardağı iyice taşırdı.

Somer Şef, Mehmet Şef ve Hazer Şef oy birliği ile verdiği karar sonucu Masterchef Murat Özdemir diskalifiye oldu.

Masterchef yarışmasından kovulan Murat Özdemir, 1973 yılında Bolu’da dünyaya geldi. Aşçı bir aileden gelen Murat Özdemir’in kendisi de aşçılık yapıyor. İlk evliliğinden 16 yaşında bir kızı olan yarışmacı, fitness sporuyla ilgileniyor ve gezmeyi çok seviyor.

YEMEKTEYİZ’DEN DE KOVULMUŞTU

Daha önce de Yemekteyiz yarışmasına katılan Murat Özdemir, sunucu Onur Büyüktopçu’nun sözünü sık sık kestiği için yarışmadan kovulmuştu.