Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TAHSİN AKDUMAN RESMEN ADAY ADAYI

TAHSİN AKDUMAN RESMEN ADAY ADAYI
Bolu Belediye Meclis Üyesi ve Bolu İl Özel İdaresi Eski Genel Sekreteri Tahsin Akduman, AK Parti Bolu İl Başkanlığında bir toplantı düzenleyerek, yerel seçimlerde Bolu Belediye Başkan Aday Adaylığını duyurdu.

Partinin il başkanlığında düzenlenen toplantıya, Tahsin Akduman’ın yakınları ve partililer katıldı. Burada bir açıklama yapan Akduman şöyle konuştu; “Geçmişte Bolu’da binlerce projeye imza attık. Mühendis, İdareci, Müdürü, Özel İdare genel Sekreteri, Belediye Meclis üyesi olarak yaptıklarımız yapacaklarımızın en büyük örneğidir. Evvelce nasıl çalışmış isek, siz halkımızla nasıl beraber büyük işleri yapmış isek aynı uyum, heyecan ve çalışkanlıkla Bolu Belediyemizde daha da iyilerini güzellerini yapacağız inşallah.

Bolu’da geçmişte otuz yıla yakın çeşitli makamlarda yaptığım çalışmalarda benim düsturum çalışkanlık ve doğruluk olmuştur. Tecrübe, insani değerler ve dostluk kolay kazanılan erdemler olmayıp, uzun yıllar muhafazası da özel ihtimam ister. Bu konuda Bolu halkımızın bana gösterdikleri güzel duygular benim için en büyük bahtiyarlıktır. Bolu ya hizmet noktasında benim en değerli yardımcım Bolu halkımız ve dostlarımız olacaktır.

Şimdiden başta; her kademedeki Ak Parti Teşkilatlarımız olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. 

Bolu Belediye Başkan Aday Adaylığımın başta; bana, aileme, Ak Partimize ve de çok sevdiğim Bolumuza hayırlı olmasını diliyorum.”