Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ZEKİ, ÇEVİK VE AHLAKLI BİR GALİBİYET OLDU”

“ZEKİ, ÇEVİK VE AHLAKLI BİR GALİBİYET OLDU”
Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı sezonu galibiyetle açtı. Boluspor Basketbol Takımı Şube Başkanı Mimar Aytaç Eskicioğlu galibiyet sonrasında oyunculara ve teknik heyete gösterdikleri özveri ve çalışmadan dolayı teşekkür etti. Eskicioğlu, “Ülkemiz için önemli bir tarih olan 10 Kasım günü hem atamızı andık hem de atamızın izinde Zeki, Çevik ve Ahlaklı sporcularımızla galibiyete uzandık.” İfadelerine yer verdi.

TB2L B gurubunda yer alan Boluspor Basketbol takımı ligin açılış maçında İzmir Temsilcisi Rota Kolejine konuk oldu. Çekişmeli geçen karşılaşmayı 69 – 78 kazanan Boluspor sezona galibiyetle başlayan taraf oldu.

Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Boluspor Basketbol Şube Başkanı Mimar Aytaç Eskicioğlu, “Yeni sezon tüm takımlara, oyunculara ve antrenörlere hayırlı olsun” dedi.

Eskicioğlu konuşmasına şu şekilde devam etti, “Tüm takımlar için önemli olan sezonun ilk maçı ve bu maçı galibiyetle tamamlamak önemli olduğu kadar da gurur verici. Bu galibiyetin asıl mimarı olan oyunculara ve staff’a gösterdikleri özveri ve çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. Bu karşılaşmanın tüm ülkemizi derinden etkileyen bir tarih olan 10 Kasım günü olması bizim için farklı bir önem içerdi. Maç öncesinde hem atamızı andık hem de Atamızın izinde zeki, çevik ve ahlaklı sporcularımızla galibiyete uzandık. Tabi ki oynadığımız tek maçla sezon bitmiyor önümüzde ligin deneyimli takımlarından Kepez Belediyespor ile oynayacağımız bir maçımız var. Bu müsabaka yeni sezonda kendi seyircimiz önünde oynayacağımız ilk karşılaşma, deplasmanda aldığımız galibiyeti seyircimiz önünde devam ettirerek galibiyet serisine çevirmek istiyoruz. Seyircimizin desteğine her zaman ihtiyacımız var. 17 Kasım Cumartesi günü saat 13:00’da tüm spor severleri Karaçayır Spor Salonuna bekliyoruz.”