Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın
AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, 5 aylık milletvekilli süresince Ankara’da meclis çalışmaları dışında kalmadığını belirterek Bolu’nun sorunları ve çözümleri ile ilgili çalışmalar için verdiği sözü yerine getirdiğini söyledi.

Arzu Aydın, “Bizim verdiğimiz bir söz vardı. Allaha şükürler olsun o sözü şu ana kadar tuttuk” diyerek; “5 aylık bir süredir milletvekiliyim. Daha bir gece Ankara’da kalmadım. Sabah gidiyoruz meclisteki işlerimizi yapıyoruz. Hamd olsun çok misafirimiz geliyor. Allah’ım kapılara baktırtmasın sevilen yere gelinir diye düşünüp her gelenle büyük bir sevinç yaşıyoruz. Arkasından genel kurul çalışmalarına devam ediyoruz. Bolu’nun sorunlarını çözümlerini orada da masaya yatırıyoruz. Döndüğümüz zaman da yine parti binamızda biz odamız var hiç teşkilattan çıkmıyoruz. Eğer programlarımız var ise icap ediyoruz. Akabinde vatandaşımız nereye geliyorsa bizi nerede görmek istiyorsa biz orada onlarla görüşüyoruz” şeklinde konuştu.

“MİLLETİMİZ DESTEK VERİYOR”

Ekonomide alınan tedbirlerin önemli olmasının yanında milletin verdiği desteğinde altını çizen Aydın; “Ekonomik olarak dolar, Euro çıkacak dediler ama hamd olsun AK Parti iktidarının Cumhurbaşkanımızın çok güçlü bir duruşu var. Alınan önlemlerin uygulamaların çok önemli bir faktörü var. Ama milletimiz de bize çok büyük destek veriyor. Orada da dik duruşlarını gösterdiler. Şu an geldiğimiz noktada ÖTV, KDV indirimi halkın yine hizmetine sunuldu. Dış savaşlar, mihraklar ve ya bunların iç bağlantıları Türk milletinin onlara geçit vermeyeceğini bir kez daha gösterdi.  Bu aşamada da elbette bütün en önce teşkilatımıza, halkımıza son derece minnettarız” ifadelerini kullandı.