Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ALIŞILMAMIŞ BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA…”

“ALIŞILMAMIŞ BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA…”
MÜSİAD ve Sağlık-Der Bolu Şube Başkanı Abdullah Abat, Bolu Belediye Başkanlığı aday adaylığı için resmi başvurusunu yaparak, “Alışılmamış bir belediyecilik anlayışıyla, Bolu halkının teveccühüne layık olabilmek adına şeffaf, güvenilebilir, müreffeh bir Bolu için, kalkınmış, yaşanılabilir bir memleket için bu davanın bir neferi olarak Belediye Başkanlığı’na talip oldum” dedi.

Bolu’nun başarılı iş adamlarından, eski Boluspor başkanı, MÜSİAD ve Sağlık-Der Bolu Şube Başkanı Abdullah Abat, geçtiğimiz günlerde Bolu Belediye Başkanlığına talip olmak için aday adayı olacağının sinyallerini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla vermişti. Abdullah Abat bugün itibari ile AK Parti’den Bolu Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

“BU DAVANIN BİR NEFERİ OLARAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NA TALİP OLDUM”

Aday adaylığı başvurusunun ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Abat, “Ayağa kalkıp yenilenme ve silkinme vaktidir diyoruz” dedi. Abat, “2019 yerel seçimleri için Bolu belediye başkan aday adaylığına bugün itibariyle resmi başvurumu yapmış bulunuyorum. Türkiye, üzerine yapılan birçok hain saldırı ve operasyonların üstesinden gelmiş, her alanda yenilenen hükümet ve yönetim sistem değişikliği ile ayağa kalkıp yenilenme ve silkinme vaktidir diyoruz. Bu nedenden ötürü Bolu halkının teveccühüne layık olabilmek adına şeffaf, güvenilebilir, müreffeh bir Bolu için, kalkınmış, yaşanılabilir bir memleket için bu davanın bir neferi olarak Belediye Başkanlığı’na talip oldum. AK parti yönetimlerinin geçmiş dönemlerde yaptığı hizmetler Bolu halkının takdirini kazanmış, bunun neticesi de sandığa yansımıştır” ifadelerini kullandı.

“BU SÜREÇ BİZİM İÇİN HAYIRLI BİR BAŞLANGIÇTIR”

Alışılmamış bir belediyecilik anlayışıyla göreve talip olduğunu söyleyen Abat, “Bunun için Bolulu hemşerilerimizi bir kez daha teşekkürü bir borç biliyorum. Şu andan itibaren Bolu halkımızın görüşleri tek tek alınarak, alışılmamış bir belediyecilik anlayışıyla göreve talip oluyorum. Bu süreç bizim için hayırlı bir başlangıçtır. Benim adaylığım veya başka bir dava arkadaşımızın adaylığı bizim için hiçbir zaman fark etmemiştir, fark etmeyecektir. Biz her zaman kim aday olursa olsun yanında durup, şimdiye kadar yaptığımız gibi destek olmaya, çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“ALLAH YÂR VE YARDIMCIMIZ OLSUN”

Son olarak Bolu halkının belediyecilik hizmetleri noktasında çok fazlasını hak ettiğine değinen Abat, “Bolu halkı için güvenilir, hakkı ve adaleti en yüksekte tutan bir belediyecilik anlayışı ile hizmet etmeye hazırım. Çünkü Bolu halkı, belediyecilik hizmetleri noktasında çok fazlasını hak ediyor. 1976’dan beri doğduğum ve öz memleketim olan Bolu için tüm varlığımla gece gündüz çalışacağıma tüm hemşerilerimize tek tek söz veriyorum. Tüm Bolu halkını en kalbi duygularımla selamlıyor destekleri için şimdiden teşekkür ediyorum. Allah yâr ve yardımcımız olsun” dedi.