Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK PARTİ’DE SÜREÇ BAŞLADI

AK PARTİ’DE SÜREÇ BAŞLADI
AK Parti'de 31 Mart 2019 yerel Yönetim Seçimleri için belediye başkanlığı ve meclis üyelikleri için aday adaylık süreci başladı. Bolu’da ilk gün iki kişi ilçe teşkilatlarına giderek başvuruda bulundu. Bolu merkezden bir kişi belediye meclis üyeliğine, Göynük’ten de bir kişi Göynük Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatı yaptı.

Haber: M. Fatih Yalınız

Geçtiğimiz hafta AK Parti Genel Merkezi tarafından 31 Mart 2019 yerel seçimleri için adaylık süreci takvimini açıklandı. Bu süreç 5 Kasım’da başlayarak, Belediye başkan adaylıkları için 12 Kasım, belediye ve il genel meclisi için son gün 3 Aralık Pazartesi günü olarak açıklandı.

Adaylık müracaatının ilk günü hareketli geçmedi. AK Parti İl Teşkilatından alınan bilgilere göre; Bolu Belediye meclis üyeliği için bir kişi, Göynük Belediye başkanlığı içinde bir kişi başvuruda bulundu.

AK Parti Bolu Belediye Meclis üyeliği için aday adayı olan Ömer Cengizhanoğlu ilçe başkanı Ahmet Eker’e dosyasını teslim etti.

Belediye Başkanlığı için ilk aday adaylığı müracaatı Göynük’ten geldi. Göynük belediye başkanlığına aday adayı olan Mustafa Demiröz adaylık müracaatını ilçe başkanı Mehmet Demiröz’e yaptı.