Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“DENİZLİSPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ”

“DENİZLİSPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ”
Boluspor, Denizlispor maçı hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. Forvet oyuncusu Özgür Can Özcan: “Bu şekilde devam edersek sezon sonunda istediğimiz hedefe ulaşırız”

Ligde 26 puanla ikinci sırada yer alan ve ligin 12. haftasında 10 Kasım Cumartesi günü saat 13.30'da Atatürk Stadyumu'nda Denizlispor ile karşılaşacak kırmızı-beyazlı ekip, Karaçayır Mahallesi'nde kulüp tesislerinde teknik direktör Sait Karafırtınalar gözetiminde antrenman yaptı.

Isınma koşusunun ardından futbolcular, teknik ve taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi.

İdman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan forvet oyuncusu Özgür Can Özcan, sezona iyi başladıklarını ve güzel giden bir seri yakaladıklarını belirterek, “Bu serimiz Gençlerbirliği maçıyla son buldu. Gençlerbirliği, rakibimizdi. Bu maçı kazanmayı çok istedik ama olmadı.” diye konuştu.

Özcan, hafta sonu deplasmanda oynadıkları Kardemir Karabükspor maçından galip ayrıldıklarını hatırlatarak, “Ligde iyi giden bir serimiz var ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Bu ligde bir puan ortalaması var ve biz bunun üzerindeyiz. Bu şekilde devam edersek sezon sonunda istediğimiz hedefe ulaşırız” ifadelerini kullandı.

Zorlu bir periyodun kendilerini beklediğini ifade eden Özcan, “Denizlispor, daha sonra Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ve ardından Adana Demirspor ile oynayacağız. Bu rakipler de play-off ve ilk ikiyi kovalayan rakipler. Biz de kendi evimizde Denizlispor maçını kazanmak istiyoruz. Sonuçta bizim rakibimiz. Bu maçı kazanarak onları alt tarafta tutmak istiyoruz. Daha sonra da maç maç ilerlemek istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.