Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MHP BOLU İL YÖNETİMİNDE KİMLER VAR ?

MHP BOLU İL YÖNETİMİNDE  KİMLER VAR ?
Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetim Kurulu belli oldu. İl başkanı Cihan Başaran, düzenlediği toplantıda yönetim kurulunu kamuoyuna tanıttı. MHP’yi 2019 yerel seçimlerine götürecek isimler belli oldu. Haziran 2018 seçimleri için istifa eden İl Başkanı Adem Evcil’in yerine göreve getirilen Cihan Başaran, kadrosunu kamuoyuna tanıttı.


Başaran, 49 kişilik yönetim kurulu üyelerini tanıtırken, Liderleri Devlet Bahçeli’nin de selamlarını iletti.

Konuşmasında 2019 yerel seçimlerine de değinen Başaran, Belediye Başkanı adayı olmak isteyen her vatandaşın ilçe teşkilatlarına adaylık müracaatı yapabileceklerini belirtti.

Başaran, açıklamasında şu ifadeler yer verdi; “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin takdiri ve MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’ın onayı ile Bolu il teşkilatında görev değişikliği yapılarak yeni dönem için Bolu İl başkanı ve yönetim kurulu olarak görevlendirilmiş bulunmaktayız.

Sayın Genel Başkanımız, Lider Dr. Devlet Bahçeli, yeni dönemde görev alan başkan ve yönetim kurulu üyelerine selamlarını, tebrik ve başarı dileklerini iletmekten onur duyarım.

Bolu halkına, MHP teşkilatlarına, MHP’ye gönül veren ve oy veren kardeşlerimize hayırlar getirmesini diliyorum. Doktor Devlet Bahçeli MHP Genel Başkanı.

Değerli dava arkadaşlarım, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Teşkilatları olarak, dar hedeflerden, sığ düşüncelerden, anlamsız çekişmelerden, kişisel çatışmalardan kurtularak, Güçlü Teşkilat, Güvenli Yarınlar anlayışı ile yola çıktık. Çünkü güçlü teşkilat, güvenli yarınların teminatıdır. Şunu çok iyi biliniz ki gelecek güzel günler bizim gayretimizle şekillenecektir. Bu duygu ve düşünceler ile kalbimiz Bolu aşkı ile çarpıyor. Ekmeğimiz Bolu, Aşımız Bolu, Sevdamız Bolu.

Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Bolu ya hizmete talibiz. Bolu’yu geliştirmeye talibiz, Bolu’yu kalkındırmaya talibiz. Biz küçük şehrin büyük geleceğini yazmaya talibiz. Bu gün itibari ile, bizimle birlikte Bolu’ya hizmet etmek isteyen her vatandaşımıza kapılarımızı açtık. MHP temel ilke ve prensiplerini benimsemiş, Bolu’ya hizmet aşkıyla, Belediye Başkanı adayı olmak isteyen her vatandaşımız, MHP İlçe Teşkilatlarına aday adayı başvurusunda bulunabilirler.

MHP’nin adayı olarak Bolu Belediye Başkanlığı yada İlçe Belediye Başkanlığı görevine talip olmak medeni cesaret işi olduğu kadar, büyük bir onur, bir ömür taşınacak kıymetli bir paye ve anlamlı bir şereftir. Bolu’ya hizmet aşkıyla, MHP’den Aday olacak arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum.

Toplantımıza katıldığınız için değerli basın mensubu arkadaşlarımıza ve değerli misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.”

MHP Bolu İl Başkanlığı Yeni Atanan Yönetim Kurulu Listesi:

Cihan Başaran,

Yiğit Güven,

Yunus Aydemir,

Erkan Saklı,

Fikret Turan,

Abdullah Alemdar,

Cenan Baygın,

Eren Gökdemir,

Oktay Türk,

Okan Kayışoğlu,

Ali Cebeci,

Mecit Karadayı,

Rahmi Aksoy,

Serkan Tuncer,

Alper Yılmaz,

Muhammed Karadayı,

Özdemir Baş,

Gökhan Alemdar,

Cahit Altıntaş,

Metin Akgül,

Ayhan Tabak,

Ercan Çankaya,

Muhittin Akkuş,

Erensoy Akbulut,

Necmettin Çakır,

İlbey Uslu,

Ayhan Çelikol,

İbrahim Atağ,

Mustafa Tunca,

Hayrettin Pulatlı,

Ferda Aktürk,

Adem İçöz,

Kemal Ural

Ahmet Bayram,

Sezer Karadaş,

Ömer Acar,

Serkan Namdar,

Gürhan Gökdemir,

Metin Baykal,

Hakan Kulakoğlu,

Savaş Özakyol,

Adnan Yılmaz,

Gökhan Tan,

Sadık Çetinkaya,

Hasan Çağrı,

Serkan Ertuğrul,

Mustafa Memiş,

Ömer Aktaş,

Seyit Mehmet Başaran.

Toplantıya merkez ve ilçelerden başkan ve başkan yardımcıları katılım sağlarken Mengen ve Kıbrıscık ilçeleri teşkilatları ise yeni kurularak atamaları yapıldı.

Merkez İlçe Başkanı Osman Artuç, Gerede İlçe Başkanı Yüksel Sönmez, Göynük İlçe Başkanı Halim Alanç, Mudurnu İlçe Başkanı Mehmet Yıldız, Yeniçağ İlçe Başkanı, Emirhan Egeci, Seben İlçe Başkanı Murat Özkan Dörtdivan İlçe Başkanı Hasan Çevik, Yeni Atanan Kıbrısçık İlçe Başkanı Ali Becek, Yeni atanan Mengen İlçe Başkanı Fahri Aydın, Karacasu Belde Başkanı İsa Bektaş.