Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK PARTİ BOLU KADIN KOLLARI'NDAN KIZILAY'A KAN BAĞIŞI

AK PARTİ BOLU KADIN KOLLARI'NDAN KIZILAY'A KAN BAĞIŞI
AK Parti Bolu Kadın Kolları “Kan Ver Hayat Kurtar” kampanyasına destek vererek kan bağışında bulundu.


Haber: Aslı Akış

Kızılay Haftası kapsamında AK Parti Bolu Kadın Kolları Başkanlığı bünyesinde bulunan Sosyal Politikalar birimi ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından kan bağışında bulunuldu.

Kızılay Haftası dolayısıyla düzenlenen kan bağışı kampanyasına, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Koçyiğit, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Güler AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Eker, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kampanya kapsamında, Bolu Valiliği önünde bulunan Kızılay Gezici Kan Bağışı istasyonuna gelen partililer, burada form doldurarak kan bağışında bulundu.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da partililere destek vererek kan bağışında bulundu.

Yılmaz, kan bağışında bulunduktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk Kızılay’ının artık uluslararası çapta faaliyet gösteren bir kuruluş olduğuna dikkat çekti.

Türk Kızılay’ının sıkıntısı olan insanlara nerede olursa olsun ulaşan bir yardım kuruluşu olduğuna değinen Yılmaz, “Kimin nerede bir ihtiyacı varsa ulaşan, yardımda bulunan, fakir fukaranın yanında olduğu gibi savaşlarda sıkıntı çekenlerin yanında olan bir kuruluşumuz. Ayrıca Türk Kızılay’ı, afetlerde de ilk müdahaleyi yaparak herkesin yanında oluyor” şeklinde konuştu.

Yılmaz, Türk Kızılay’ının sadece Türkiye'de değil dünya üzerinde ihtiyaç duyulan her yerde hizmet verdiğini vurguladı.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Güler ise 81 ilde eş zamanlı olarak kan bağışı kampanyası başlattıklarını ifade ederek, bu kampanyanın saat 11.00 ile 18.00 arasında devam edeceğini söyledi.

"Kan vermek hayat kurtarır" düşüncesinden yola çıktıklarını belirten Güler, bütün vatandaşları kan vermeye davet ettiklerini dile getirdi.

Güler, düzenledikleri kampanya kapsamında başta kadın kolları üyeleri olmak üzere, tüm partililerin kan bağışı kampanyasına katkı vermeye çalışacağını sözlerine ekledi.