Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“DEVRE ARASINA 38–40 PUANLA GİRMEK İSTİYORUZ”

“DEVRE ARASINA 38–40 PUANLA GİRMEK İSTİYORUZ”
Boluspor kulüp başkanı Necip Çarıkçı, devre arasına kadar en az 15 puan toplamaları gerektiğini belirterek, bunun için planlamalarını yaptıklarını söyledi.

Çarıkçı, yaptığı açıklamada, ligde geçen hafta oynadıkları ve seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği Gençlerbirliği maçını, iyi mücadele etmelerine rağmen kaybettiklerini dile getirdi.

Gençlerbirliği maçını unuttuklarını ifade eden Çarıkçı, dün Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında karşılaştıkları Şile Yıldızspor'u 5-2 mağlup ederek, 5'inci tura çıktıklarını kaydetti.

Çarıkçı, ligde 4 Kasım Pazar günü deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacaklarına işaret ederek, şöyle devam etti:

“Bu maçtan 3 puan almamız gerek. Daha sonra da Denizlispor ile bir maçımız olacak. Bu maç da final karşılaşması gibi olacak. Ardından da milli takım arası olacak. Hem ligde hem de kupada elimizden ne geliyorsa yapacağız. Kupada kalmamız takım için faydalı. Teknik heyet ligde oynamayan futbolcuları kupa maçlarında görebiliyor. Kupa maçlarında çok büyük sıkıntımız yok. Geniş bir kadromuz var.”

Sezon başındaki yapılanmanın başarı için olduğunu vurgulayan Çarıkçı, “Teknik heyetle devam kararımız, takımın iskeletinin korunması ve yeni transferlerle takıma bir hava geldi. Başkan olarak takım içerisinde o birlik ve bütünlüğü korumak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Takımı hem deplasmanda hem de iç sahada yakından takip ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Çarıkçı, yolun başında olduklarını belirterek, “Devre arasına kadar en az 15 puan toplamamız gerekiyor. Bunun için  planlamalarımızı yaptık. Gençlerbirliği maçını kaybettik ama moral bozmadık. Aynı heyecanla yolumuza davam ediyoruz. Devre arasına 38–40 puanla girmek istiyoruz." diye konuştu.