Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR TURU İLK YARIDA GEÇTİ

BOLUSPOR TURU İLK YARIDA GEÇTİ
Boluspor, Ziraat Türkiye Kupası 4.turunda deplasmanda Şile Yıldızspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 5–2 önde kapattığı mücadele Şile Yıldızspor’u 5–2 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupasında bir üst tura yükseldi. Kırmızı beyazlıların gollerini Burak, Batuhan (3) ve Umut kaydetti.


Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Şile Yıldızspor karşısına; Gökhan Köstereli, Uğur, Diarra, Berkay, Hayrullah, Burak, Sebaihi, Umut, İsmail Haktan, Mustafa, Batuhan on biri ile çıktı.

Şile Yıldızspor ise Boluspor karşısına, Erşen, Ömer, Zafer, Furkan, Hasan, Bertuğ, Tahsin, Tolunay, Burak, Yetkin, Zekeriya on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Sabri, Bentley, Etoundi, Mutlu, Guido ve Yusuf Emre yer aldı.

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, kupa maçına maç eksiği olan ve yedek oyuncularından kurulu on birle çıktı.

İLK TEHLİKELİ ATAK BOLUSPOR’DAN

Boluspor, karşılaşmaya hızlı başlayan taraf oldu. Kırmızı beyazlılar 4.dakikada gole çok yaklaştı. İsmail Haktan ceza sahası içinde sert vurdu, topu kaleci son anda çeldi.

ŞİLE YILDIZSPOR ÖNE GEÇTİ

Maçın 18.dakikasında Şile Yıldızspor, Boluspor karşısında öne geçti. Tahsin Mustafaoğlu attığı golle skoru 1-0’a getirdi.

GOLLER YAĞMUR GİBİ GELDİ

19.dakikadan itibaren Boluspor, sahadaki üstünlüğünü Şile Yıldızspor’a kabul ettirdi. 20’inci dakikada Burak, 21,22 ve 26’ıncı dakikalarda Batuhan Altuntaş ve 29’uncu dakikada ise Umut Gündoğan, Boluspor adına golleri atan oyuncular oldu. Peş peşe gelen gollerin ardından 29.dakikada Boluspor skoru 5-2’ye getirdi.

ŞİLE YILDIZSPOR'DAN BİR GOL DAHA

Maçın 41’inci dakikasında ise Bertuğ skoru 5-2’ye getiren golü attı. İlk yarı Boluspor’un 5-2 üstünlüğü ile sona erdi.

ETOUNDI OYUNDA

Boluspor maçın ikinci yarısına ilk yarıda mücadele ettiği on birle başladı. Kırmızı beyazlılar maçın 54’üncü dakikasında ilk oyuncu değişikliğini yaptı. Billal Sebaihi oyundan çıktı, Etoundi oyuna girdi. 65.dakikada ise, kırmızı beyazlılar ikinci oyuncu değişikliğini yaptı. Batuhan oyundan çıktı, Yusuf Emre oyuna girdi, Maçın 82’inci dakikasında ise Boluspor son oyuncu değişikliğini yaptı. Umut oyundan çıktı, Bentley oyuna girdi.

ETOUNDI PENALTIYI KAÇIRDI

Maçın son dakikasında Boluspor, penaltı kazandı. Topun başına geçen Etoundi’nin vuruşunu kaleci Erşen kurtardı.

İKİNCİ YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor, deplasmanda Şile Yıldızspor’u 5–2 mağlup ederek kupada bir üst tura yükseldi. Kırmızı beyazlıların gollerini Burak, Batuhan (3) ve Umut attı.