Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU KARACASU’DAKİ ARAZİLERİNİ CHP’YE BAĞIŞLADILAR

BOLU KARACASU’DAKİ ARAZİLERİNİ CHP’YE BAĞIŞLADILAR
Bolu’da ikamet eden İrfan ve Emine Güner çiftçi, Karacasu Beldesinde bulunan 4 adet arazisini Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Örgütüne bağışladı.CHP’nin İş Bankası hisselerinin hazineye devredilmesi tartışmaları nedeniyle, Karacasu Beldesinde bulunan 4 adet arazisini partiye bağışlayan Güner Çifti, her hafta Salı günü düzenlenen CHP Grup Toplantısına konuk oldu.


Burada Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Güner çifti törenle tapuyu teslim etti. 

MEHMET FATİH YALINIZ

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Güner Çiftini takdim etti. Özel, “Geçtiğimiz hafta genel başkanımızın odasının önünde 75 yaşlarında bir çift, İrfan Güner ve Emine Güner, gözleri yaşlı bir şekilde beklediler ve dediler ki; ‘Cumhuriyet Halk Partisinin mallarına el koymaya kalkıyorlarmış. Biz daha ölmedik.’ Kendilerine ait, dört adet tapu vardı, Bolu’nun Karacasu Beldesinde. Son derece kıymetli ve partimize katkı sağlayacak tapular. Bu tapuları getirdiler, Bolu İl başkanımız ve Milletvekilimiz Tanju Özcan onları misafir etti. Bütün işlemler tamamlandı. Kendileri bugün aramızdalar. Bütün Türkiye’nin önünde, İrfan amca ve Emine Teyze, tapuyu takdim edecekler.” diye konuştu.

Özgür Özel’in daveti üzerine kürsüye gelen İrfan ve Emine Güner Çifti, CHP’ye bağışladıkları dört arazinin tapusunu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na teslim etti. Burada bir konuşma yapan Emine Güner, “Vatan ve millet adına, karanlıktan aydınlığa başkomutan, başöğretmen Ulu Önder Atatürk’ün genel başkanına dört parsel tapuyu takdim ediyorum.” dedi.

“81 milyon adına teşekkür ediyorum”

Daha sonra konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anadolu’da Kuvayı Milliye ruhunun hala canlı olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu şöyle devam etti; “Güner ailesine yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Anadolu’nun köklerinde Kuvayı Milliye ruhunun olduğunu hep ifade etmiştim. CHP’nin mallarına el konacak denildiğinde kalktılar Bolu’dan geldiler, kimse CHP’nin mallarına el koyamaz, biz mallarımızı veriyoruz dediler. Kendilerine yürekten ama yürekten teşekkür ediyorum. 81 milyon adına teşekkür ediyorum. Demokrasiye sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum. Kendi partilerine sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum. Onlar bizim umudumuz, onlar bizim geleceğimiz. Onlar, bedenleri yaşlı olabilir ama düşünceleri ile gençler. Düşünceleri ile Türkiye’nin bütün sorunlarını izliyorlar. O nedenle bir kez daha Güner ailesine içtenlikle sevgimi, saygımı ve şükranlarımı sunuyorum.”