Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FAY YAMANER FIRSAT GÜNLERİNE YOĞUN İLGİ

FAY YAMANER FIRSAT GÜNLERİNE YOĞUN İLGİ
Fay Yamaner Mücevher ‘’4.Geleneksel Fırsat Günleri’’ misafirlerinin büyük ilgisi ile devam ediyor. 26 Ekim Cuma günü başlayan fırsat günleri Bolu, Düzce ve çevre ilçedeki misafirlerinin yoğun ilgisiyle karşılık buluyor.


Kuyumculuk sektörünün ilimizdeki öncü firması Fay Yamaner’in İzzet Baysal Caddesindeki merkez mağazası ve 14 Burda AVM deki üç ayrı mağazasında başlatılan büyük indirim kampanyası misafirlerini mutlu ediyor. Fay Yamaner Mücevher’in geleneksel olarak düzenlemiş olduğu fırsat günleri hakkında, şirket yöneticileri ve müşteriler ile röportaj yaptık.

‘’Fırsat Günleri Kampanyası’’ hakkında açıklama yapan Fay Yamaner Mücevher Yön. Kur. Bşk. Fatih Yamaner “Ulusal ve uluslararası ekonomi piyasalarında son üç aydır altın ve döviz fiyatları dalgalı bir grafik izlemekteydi. Ekim ayı içindeki olumlu politik haberler altın ve döviz fiyatlarına da olumlu şekilde düşüş olarak yansıdı. Biz de bu sene dördüncüsünü düzenlediğimiz ‘’Fay Yamaner Fırsat Günleri’’ kampanyamızı bir ay öne alarak Ekim ayının son haftası başlattık. Dolayısıyla altın fiyatlarının düşüş trendinde oluşu, kampanyamız ile birleşince misafirlerimiz için büyük fiyat avantajı oluştu. Ticaret odası meclis üyesi olarak da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Ticaret ve Sanayi odalarının başlattığı ‘’Enflasyonla Topyekûn Mücadele’’ kampanyasına da şirket olarak da destek verdiğimiz için mutluyum. Ekonominin daraldığı bir süreçte doğru fiyat ve en iyi hizmet politikamız ile bu süreci yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.

Fay Yamaner Mücevher Genel Müdür Hakan Doğan, “Yıllardır Mutlu çalışan ve Mutlu misafir yönetim anlayışıyla mağazalarımızı yönetiyoruz. Bu sene kampanya sloganımızı “2017 fiyatları, 2018 fırsatları” olarak belirledik. Misafirlerimizden aldığımız olumlu enerji bizleri her zaman daha iyi hizmet için motive ediyor. Bolu, Düzce ve çevre ilçelerdeki misafirlerimizin talebi doğrultusunda bu haftaya özel cadde mağazamızı da açtık. Yılın en büyük kampanyasındaki fırsatlarımız hafta boyu devam edecek” dedi.

NİHAL – BÜLENT DURAN -DOKTOR

Fay Yamaner markasına duyduğumuz güven, çalışan arkadaşların samimiyet ve güler yüzü, fiyatların uygun, tasarımların farklı oluşu ve özel günlerde sürpriz yapmak için her bütçeye uygun hediye alternatifleri olması bizlerin tercih sebebi oluyor. Fırsat günleri kampanyasının da herkesi mutlu ettiğini düşünüyorum.

ŞENAY İSMAİL İŞLER-EMEKLİ

Kullanmadığım takıları yeni tasarımlar ile değiştirmek istiyordum. Altın fiyatlarının yüksek oluşundan kaynaklı isteğimi erteliyordum. Fay Yamaner Fırsat günlerinde beğendiğim takıları en iyi fiyata yenilediğim için mutlu oldum. Tüm mağaza çalışanlarının sıcak karşılaması ve özel olduğumuzu hissetmek, Fay Yamaner’i her zaman ilk tercih yapıyor. Kendilerine dürüst esnaflığı ve uygun fiyat anlayışları için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

NURDAN HANIM-ÖĞRETMEN

Aslında düğün alışveriş için Fay Yamaner’i ziyaret edecektik. Fırsat Günleri kampanyasını dört yıldır farkındayız. Düğün alışveriş zamanında kampanyayı yakaladığımız için mutluyuz. Kampanya süresinin biraz daha devam etmesini istiyoruz. Özel gün hediyeleri içinde çok sayıda alternatif bulunduğu için Fay Yamaner’i keyifle takip etmeye devam edeceğiz.

Geleneksel Fay Yamaner Fırsat günlerinde hem misafirlerin hem şirket çalışanlarının mutlu olduğunu gözlemledik.