Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN YILMAZ HASTA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN YILMAZ HASTA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Özdiyaliz Diyaliz Merkezi’nde tedavi gören diyaliz hastalar ile çeşitli sağlık sorunları bulunan 11 kişiyi evlerinde ziyaret ederek, ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti.


Ziyaretlerde Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a resmi kurumları temsilen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Koçyiğit, Kızılay Şube Başkanı Muhsin Kınacı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür vekili Fazilet Çobanoğlu, AİBÜ Tıp Fakültesi Başhekim Yardımcısı Ali Can Önal, Belediye kurum hekimi Gülsüm Öncü ile AK Parti’yi temsilen İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Güler, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sema Yeşilbağ ve Belediye Meclisi Üyesi Hicran Çağalı eşlik etti.

2009 yılında başladığı hasta ziyaretlerini bu hafta da sürdüren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Özdiyaliz Diyaliz Merkezi’nde tedavi gören diyaliz hastaları ile çeşitli sağlık sorunları bulunan 11 kişiyi evlerinde ziyaret etti.

Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nce organize edilen anlamlı ziyaretlerde Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, kendisine eşlik eden heyetle birlikte hastalara ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileterek, herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.

Bazı ailelerin çeşitli talepleri üzerine Başkan Yılmaz, ilgili belediye personellerinde talimat verdi ve gereğinin yapılmasını istedi.

Hasta ve yakınları ise uzatılan yardım eli nedeniyle büyük mutluluk yaşayarak Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve beraberindeki heyete destekleri nedeniyle teşekkür etti.