Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SAĞLIK BAKANLIĞI’NA ÇIKARTMA YAPTILAR

SAĞLIK BAKANLIĞI’NA ÇIKARTMA YAPTILAR
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’i makamında ziyaret ettiler.

Bolu sağlık sektörünün her yönüyle masaya yatırıldığı görüşmeden AK Parti Heyeti, Bolu’nun sağlık alanındaki eksikliklerin en kısa sürede giderilmesi sözünü alarak ayrıldılar.

Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir ile yapılan görüşme hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Milletvekilleri ile birlikte Ankara’da Bakanlık Bakanlık gezerek, Bolu’nun sorunları ve yeni yatırımlar için yoğun bir görüşme temposu gerçekleştirdiklerini söyledi.

Doğanay; “Sayın Milletvekillerimizle birlikte Ankara’da yoğun bir mesai harcayarak, birçok Bakanlığa ziyaretlerde bulunduk. Bunlardan biri de Sağlık Bakanlığımıza gerçekleştirdiğimiz ziyaret oldu. Burada Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın Halil Eldemir ile bir araya gelerek, Bolu sağlık sektörünü her yönüyle masaya yatırdık. Bolu adına çok faydalı bir görüşme gerçekleştirdik. Sayın Bakanımızdan yer teslimi yapılmasına karşılık, henüz inşaatına başlanmayan Mudurnu Devlet hastanesi noktasında işin hızlandırılması talebinde bulunduk. O da ilgili Daire Başkanlıkları ve Genel Müdürlükleri arayarak, inşaatın bir an önce başlaması talimatını verdi. Öte yandan 320 yataklı yeni Fizik Tedavi Hastanesi yapım işini de görüştük. Yeni Fizik Tedavi Hastanesi yapımı için süreci hızlandıracağı sözünü kendisinden aldık. Ayrıca Bolu’nun acil ihtiyacı olan Hematolog, Çocuk Kardiyoloğu ve Radyoloğun da doktorlar için yapılacak ilk kurada ilimize gönderileceği müjdesini verdi. Sonuç olarak Sağlık Bakanlığından Bolumuz için acil olan taleplerimizi karşılamış olduk. Bakan Yardımcımız Sayın Halil Eldemir’e Bolu’ya gösterdiği hassasiyet için teşekkür etmek istiyorum” dedi.

AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ile Ankara’da Bolu için yoğun bir ziyaret trafiği içinde olduklarını da belirten AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “Bir teşekkürü de Sayın Milletvekillerimiz Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’ye ediyorum. Çünkü Meclis’te yoğun bir çalışma temposu içindeler. Bu ziyaretler Meclisteki görüşmelere ara verilen o kısa zaman dilimlerinde gerçekleşiyor. Sayın Vekillerimize de gösterdikleri özveri adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.