Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KÖFTECİ YUSUF LEZZETLERİ BOLU'YA GELDİ

KÖFTECİ YUSUF LEZZETLERİ BOLU'YA GELDİ
Köfteci Yusuf Lezzetlerini, Şubat 2015’te Düzce ile buluşturan Köfteci 1978, yoğun talep üzerine ikinci şubesini Bolu’da hizmete açtı.

Köfteci 1978, ürünlerinin lezzeti kadar ekonomik ve hızlı oluşuyla farkını hissettirmeye devam ederken, açıldığı günden beri et severlerin uğrak noktası olmayı başarmıştır. Yeni hizmete aldığı Bolu Şubesiyle başarısını perçinlemiştir.

Köfteci 1978 kurucularından Murat Taştepe Bolu şubesinin açılması ile ilgili şu ifadelere yer verdi: “Köfteci Yusuf’un lezzetlerini Düzce ile buluşturmak fikri ile çıktığımız bu yolda, müşterilerimizin olumlu dönüşleri ve talepleri doğrultusunda bugün ki konuma gelmiş bulunmaktayız. Ürünlerimiz Köfteci Yusuf’un Yenişehir fabrikasından günlük olarak geliyor. Müşterilerimizin rahatlıkla aile sıcaklığını bulabileceği restoranımızda, hızlı servis ve güler yüzlü personelimiz ile hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Yeni açılan Bolu şubemiz için Berceste Dinlenme Tesisleri sahibi Sadık Dik'in engin tecrübesiyle gücümüze güç katarak, aynı lezzet, hizmet ve kalitemizden ödün vermeyeceğimizin sözünü veriyor, yeni şubemizin Bolu iline hayırlı olmasını diliyoruz“ ifadelerini kullandı.