Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KAÇAK SİGARA VE KUBAR ELE GEÇİRİLDİ

KAÇAK SİGARA VE KUBAR ELE GEÇİRİLDİ
Bolu İl Jandarma Komutanlığınca yabancı plakalı iki otobüste yapılan aramada 570 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildi. Ayrıca şüpheli bir otomobilde yapılan aramada 100 gram kubar esrar ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Anadolu otoyolu Bolu dağı Sarıoğlu Dinlenme Tesisleri mevkiinde icra edilen yol kontrol ve arama faaliyeti esnasında durdurulan iki İran plakalı yolcu otobüsünde yapılan aramalarda toplam 570 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

DİREKSİYON BOŞLUĞUNA GİZLEMİŞLER

Dörtdivan Metro Dinlenme tesisleri mevkiinde şüpheli bir otomobilde yapılan aramada, direksiyon boşluğuna gizlenmiş vaziyette 100 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada “Bolu İl Jandarma Komutanlığınca, bölgemizin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik yapılan operasyonlar, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.” ifadelerine yer verildi.