Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BEYKOZ’DAN SİYASİ GÜNDEM YORUMU

BEYKOZ’DAN SİYASİ GÜNDEM YORUMU
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Belediye Başkan Aday Adayı Erhan Beykoz siyasi gündeme ilişkin konularda değerlendirmelerde bulundu. Beykoz değerlendirmesinde, “suyu bulandırmaya kimsenin hakkı yok” dedi.

CHP Bolu Belediye Meclis Grup Başkan Vekili ve Belediye Başkan Aday Adayı Beykoz, “Yerel seçimler yaklaştıkça her kişi kendi kendine suyu bulandırmanın hesaplarını yapıyor. Unutmayalım ki herkes hesap yapabilir asıl gerçek Allah’ın hesabının sonucu belirlemesidir. Allah’ın hesabı şaşmaz. Kimse Şah veya padişah değil! Biz bu yarışa alnımızın akıyla çıktık. Kapalı kapılar ardında olmayanları varmış gibi göstererek, vatandaşların kafalarını bulandırarak, seçmeni yanlış yönlendirmeyi düşünerek kazanılan seçim bize lazım değil. Biz önce Rabbimize sonra halka hesabını veremeyeceğimiz işler, yalanlar, dolanlar içerisinde olamayız” dedi.

Muhabirimizin AK Parti ve CHP genel merkezlerinin yaptırdığı anketlerden bahsediliyor. Bu konudan bilginiz var mı? şeklindeki sorusuna Beykoz, “AK Parti’de anket yapılıp yapılmadığı muhtemel adayın kim olduğu veya kimin aday olamayacağını benim bir CHP’linin değerlendirmesi en hafif tabir ile siyasi nezaketsizliktir. Biz kendi işimize bakmamız lazım. Rakip partiler kimi aday gösterirse göstersin kazanma azmi ve arzusuyla ben ve benim gibi aday adayı olarak çıkmış arkadaşım Allah’ın izniyle seçimi nasıl kazanırız diye düşünmemiz lazım. Yoksa hadsizlik yapıp her partinin adayını açıklamak bizleri gülünç duruma düşmekten öteye gitmez. Diğer yandan CHP genel merkezinin ilimizde anket çalışması yaptığı, şunun adı veya bunun adının öne çıktığı lafları da doğru değildir. Partimiz henüz böyle bir anket çalışması yapmamış hatta resmi aday belirleme çalışmaları da başlamamıştır. Üstelik aday olmak isteyenlerin başvuruları dahi tamamlanmamışken, aday belirleme sürecinin neredeyse bitmiş gibi göstermek, önce partimizin genel merkezine sonra ise CHP Bolu teşkilatına yapılmış en büyük saygısızlıktır. Kaldı ki, cumadan başlayarak 3 gün süresince Bolu Denetmeni Sayın Emecan ile birlikte 3 vekilimiz ilimizde çok yönlü çalışma yaparak hazırladıkları raporu genel merkeze sunacaklar. Bundan ötesi tamamen ortalığı karıştırmaktan öteye gitmez. Ben seçimi kazanacağımdan eminim, çalışmalarım bu yönde. Önüme bakıyorum, gerisi beni çok ilgilendirmiyor” ifadelerini kullandı.