Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BU ÜLKENİN REFAH GÜVENCESİ BİZ GENÇLERİZ”

“BU ÜLKENİN REFAH GÜVENCESİ BİZ GENÇLERİZ”
AK Gençlik Bolu İl Danışma Meclisi Toplantısını gerçekleştirdi.

Ak Parti Bolu İl Başkanlığı Konferans Salonunda gerçekleşen Gençlik Kolları Bolu İl Danışma Meclisi’ne; AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Genel Merkez MYK üyesi Dilara Sina Tabak, MKYK Üyesi aynı zamanda Bölge Koordinatörü Burak Ak,  MKYK üyesi, Muhammed Yasir Şen, MKYK Üyesi Burcu Metin ve İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, Gençlik Kolları İlçe Başkanları, Merkez Mahalle-Köy başkanları ve teşkilatın yoğun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, Bolu’da 5. Dönem de ilk kez Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı düzenlediklerini söyledi.

AK Parti’nin Bolu’daki gençlik teşkilatlarının çalışmalarından söz eden Kocadağ, Ak Parti’nin Gençlik Kolları’nın Türkiye’de ve Dünya’da gençlik dönüşüm hareketi olduğunu, Ak Gençlik’in ‘’One Minute’’ ile Siyonizme had bildiren, ‘’Dünya 5’ten Büyüktür’’ sözü ile ezber bozan, ümmetin umudu; Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın çırağı, 2023’lerin yöneticisi, iradeli, ahlâklı, çalışkan ve kararlı bir bilinçle hareket eden bir yapımızın olduğunu bilinmesini isterim.’’ dedi. 

Şunu bilmeliyiz ki; ‘’bu ülkenin refah güvencesi biz gençleriz.’ Muasır medeniyetler seviyesine ulaşmamızda ve 2023 hedefimize, 2053–2071 vizyonlarımıza ulaşmada biz gençler önem arz etmekteyiz. Büyük hayalleri, büyük hedefleri, büyük idealleri olmayanların geleceği de olmaz. Unutmayalım; hayallerle hakikâtler arasında azim vardır, gayret vardır, çalışma vardır, emek vardır, alın teri vardır.’’ ifadelerini kullandı.

Genel Merkez Gençlik Kolları MYK Üyesi Dilara Sina Tabak ise konuşmasında; yerel seçimlerin önemine değindi. Ak Parti Gençlik Kolları; daima seçimlere hazır ve görevlerini ciddiyetle yapabilen bir teşkilat yapısına sahiptir. Bizler Bolu’da bugün çok verimli bir danışma meclisi gerçekleştirdik ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.’’ İfadelerini kullandı.