Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“TAM ZAMANI ŞİMDİ!”

“TAM ZAMANI ŞİMDİ!”
Spor Toto 1.ligin 9.haftasını Balıkesirspor Baltok galibiyetiyle kapatan Boluspor’da hedef Gençlerbirliği. Ligin 10.haftasında lider Gençlerbirliği’nin kendi sahasında ağırlayacak olan kırmızı beyazlılarda, taraftarlar şimdiden hazırlıklara başladı.

Lige adeta fırtına gibi başlayan ve oynadığı 9 karşılaşmada 23 puan toplayarak lider Gençlerbirliği’nin 2 puan arkasında yer alan Boluspor, kendi sahasında lideri devirip, koltuğa oturmak istiyor. Yarenler ve Cadde14 taraftar grupları, 27 Ekim Cumartesi günü Bolu Ataütürk Stadyumunda saat 19.30’da oynanacak olan Boluspor –Gençlerbirliği maçına tüm Bolu’yu davet etti.

İki grup yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Yeniden küllerinden doğmanın,

Yaşadığın şehrin takımına sahip çıkmanın

Gerçek sevdanın tadına varmanın,

Beraber gülüp, beraber ağlamanın,

Ve bir yazılacak yeni bir tarihe imza atmanın... 

TAM ZAMANI ŞİMDİ

Gönlünde başka sevdaya yer vermiş olabilirsin ama sen aslını asla inkâr etmezsin. Çünkü senin damarlarında akan kanda var bu sevda. Şimdi bunu dışa vurmanın,  her zaman gururla ismini söylediğin şehrinin BOLU’nun gerçek markasına BOLUSPOR’a sahip çıkmanın, ona olan sevdanı haykırmanın TAM ZAMANI ŞİMDİ.

27 EKİM 2018 – Cumartesi akşamı saat 19.30’da sana en yakışan renkleri KIRMIZI-BEYAZ formanı giy, tribüne gel. Yeniden küllerinden doğ. Yaşadığın şehrin takımına sahip çık, destek ol. Gerçek sevdanın tadına var. Ve o gece orada bu sezon sonuna yazılacak tarih için bir imzada sen at.

HAYDİ, BOLU ŞEHRİNE VE BOLUSPORUMUZA SAHİP ÇIK.

TAM ZAMANI ŞİMDİ!

UNUTMA SEN YOKSAN BİR EKSİĞİZ!”