Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK PARTİDEN MUHTARLARA ZİYARET

AK PARTİDEN MUHTARLARA ZİYARET
Adalet ve Kalkınma Partisi Bolu İl Teşkilatı tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle ilimizdeki Muhtar Derneği başkanlarına ve muhtarlara ziyaret gerçekleştirildi.


Ziyarete, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, il genel meclisi üyeleri, muhtar derneği, başkanları ve muhtarlar katıldı.

Ziyarette AK Partilileri karşılayan Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen, ziyaretten ötürü memnuniyet duyduğunu ifade etti. Özen, “Artık biz muhtarların da bir günü var. Bizim için bu çok önemli. Bu günün olmasına vesile olan başta Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı arz ediyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Özen’in ardından konuşan AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, muhtarlarla birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Aydın şöyle konuştu; “19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle buradayız. Her daim beraberiz aramızda da bir bağ var. Sizler de bizi yalnız bırakmıyorsunuz. Bu noktada Bolu’daki bu uyumun devamı hususunda başta başkanlarımız nazarında tüm muhtarlarımıza gösterdikleri emekten ötürü teşekkür ediyorum. Muhtarlar gönül köprüsü de oluşturan halkın taleplerini, bulundukları köy ve mahallelerin ihtiyaçlarını kamuya ulaştıran hem bir köprü vazifesi gören, aynı zamanda halkına her daim her türlü ihtiyacında, düğünde, cenazede, varlığında ve yokluğunda yanında olan insanlar. Ben de bir muhtar kızı olarak yaptığınız görevin ne kadar önemli olduğunun farkındayım. AK Parti iktidarında muhtarlara verilen değerler hususunda getirilen yenilikle uygulamalar noktasında bir sürü icraat saymak mümkün. Şu ana kadar olmayan muhtarlar gününü muhtarlıkla alakalı böyle bir günün kutlanıyor olması bunun bizzat Sayın Cumhurbaşkanımızın da talebiyle gerçekleşiyor olmasının size verilen değer hususundaki en önemli kanıt olduğunu söylemek mümkün. Şahsım ve AK Parti adına gününüzü kutluyorum.”

Ziyaretin devamında konuşan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ise, muhtarlar ve siyasilerin arasında gönül bağı olduğunu ifade etti. Doğanay, “Sizler için önem arz eden muhtarlar günümüzü kutladığımı belirtmek isterim. Her zaman söylüyoruz, ve devam edeceğiz. Muhtarlarla siyasilerin arasında bir gönül bağı var. Seçim çalışmasına gittiğimiz her yerde, her mahallede, her köyde, öncelikle sizleri arıyoruz. Bu manada Bolu’da görev yapan muhtarlarımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Herkesin kalbinde, gönlünde bir siyasi düşünce olabilir. Böyle olmuş olsa bile biz gittiğimiz mahalle ve köylerde hepimiz başta başkanlarımız olmak üzere bize kalbinizi ve gönlünüzü açıyorsunuz. Birlik ve beraberlik içinde bu çalışmaları yürütüyoruz ve yürütmeye devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın muhtarlara bakış açısı, gerekse muhtarlarımızın toplum nezdinde olan yeri ve konumunu önemsediğimizi zaten defasında söylüyoruz. Söylemeye de devam edeceğiz. Şartların iyileşmesi noktasında bu konunun birebir takipçisi Sayın Cumhurbaşkanımız. Bu konuda yapılması gerekenler noktasında hükümetimiz olarak, devletimiz olarak elimizden geleni Sayın Cumhurbaşkanımız zaten yapmak için çaba sarf ediyor. Daha iyisi mutlaka olacaktır. Ama şunu özellikle belirtmek isterim ki, Bolu gibi güzel bir şehirde yaşıyoruz. Bu yaşadığımız şehirde kavgasız ve gürültüsüz yaşamaya devam edeceğiz inşallah. Sizler muhtarlar olarak, bizler siyasiler olarak gönül birlikteliği içinde bu coğrafyadaki yaşamımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Ziyarette son konuşmayı Bolu Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İlhami Otacıoğlu yaptı. Otacıoğlu, “Bize tahsis edilen bu muhtarlar gününde bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ederim. Başta Sayın Cumhurbaşkanımıza öncelikle teşekkür etmemiz lazım. Değer verip, muhtarların halk içinde biraz daha itibar kazandırdığı için. bundan dolayı da illerde, çalıştığımız başkanlar, milletvekilleri, il başkanları, encümendeki arkadaşlarla birlikte bu işi el birliği ile yürütmek istiyoruz. Sizlerin destekleri ile beraber Bolu’nun daha ileri gitmesi için hep birlikte çalışacağız. Sizin verdiğiniz destekler için teşekkür ediyoruz. Biz de elimizden geldiği kadar eksiklikleri bildirip, Bolu’nun kalkınması ve gelişmesi için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de inşallah beraber çalışacağız. Ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz.” dedi.