Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÖZTOPRAK’TAN BOLUSPOR’A ZİYARET

ÖZTOPRAK’TAN BOLUSPOR’A ZİYARET
Emirganspor Başkanı ve aynı zamanda Bolulu olan Nesrin Öztoprak, Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.


“EMİRGANSPOR'DA BU SENE ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUZ”

Başkan Necip Çarıkcı ziyarette yaptığı açıklamada; “Nesrin Hanım aslen Bolulu. İstanbul'da Emirgan Spor Kulübü Başkanlığını yapıyor. Kendisi çok sık Bolu'ya geliyor. Hem turizm, hem basın ile ilgili görevleri var. Kendisinin bir talebi oldu. Boluspor ve Emirganspor kardeş takım olsun diye. Bizde bu konuda çok mutlu olduk. Artık bundan sonra inşallah Boluspor, Emirganspor ile pilot takım anlaşması yapacağız. Emirganspor'da bu sene şampiyonluk bekliyoruz.” dedi.

“BİR BOLULU OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM”

Emirganspor Başkanı Nesrin Öztoprak ise şunları dile getirdi; “Emirganspor Başkanı olarak; kendi doğduğum, büyüdüğüm kentte Sayın Başkanım ile bir arada olmaktan gerçekten çok onur duydum. Bana değerli vaktini ayırdı ve değerli yöneticilerimiz ile bir arada olduk. Ben başarılarımda yanımda durmalarını talep ettim. Çünkü onlardan ilham almak, onların yolunda ilerlemek çok büyük bir arzum benim. Bir Bolulu olarak çok büyük bir sevinçle geldim buraya. İnşallah güzel şeylere imza atarız. Bir Bolulu olmaktan gurur duyuyorum. Sayın Başkanımıza da yaptığı çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Gurur duyuyorum çünkü Bşakanımızın yaptığı çalışmalardan. 14 yıldır Emirganspor Başkanlığı yapıyorum. Bu adanmışlık gereken bir iş. Sayın Başkanım bu konuda çok güzel bir örnek. Bu nedenle kendisini ve ekip arkadaşlarını kutluyorum."