Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CAHİT ÇINGI BASIN MENSUPLARI İLE BULUŞTU

CAHİT ÇINGI BASIN MENSUPLARI İLE BULUŞTU
Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan aday adayı Cahit Çıngı basın mensuplarına kahvaltı düzenledi. Çıngı; “Bolu Belediyesini Bolulular olarak kazanacağımızı düşünüyorum. Onun için yola çıktım. Hedefimiz birlikte Bolu’yu yönetmek. Hareketimiz bir kadro hareketi olacak” dedi.


Biber Restaurant’da düzenlenen kahvaltıya Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan aday adayı Cahit Çıngı, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Güldane Şahin, partililer ve basın mensupları katıldı.

2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Bolu Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Cahit Çıngı, adaylığı resmileştiği andan itibaren sosyal projeleri ile sahaya ineceğini söyledi. Bir kadro hareketi ile çalışmalarını sürdüreceğini belirten Çıngı Bolu için çalışacağına söz verdi.

Kahvaltı sonrasında konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan aday adayı Cahit Çıngı, Bolu’yu çağdaş bir kent haline getirmek için çalışacağının altını çizdi. Çıngı; “Çalışmalarımız devam ediyor. Seçim ortamından bir anlamda çıkmamıştık biliyorsunuz milletvekilliği seçimlerinde de 3. sıra adayıydım. Yerel seçim gündeme geldiğinde arkadaşlarımızdan çevremizden gördüğümüz teşvikle adaylığımı açıkladım. Partimizin içerisinde adayların çokluğu bizim buradaki iddiamızı gösterecektir. Ben bu seçimde Bolu Belediyesini Bolulular olarak kazanacağımızı düşünüyorum. Onun için yola çıktım.

“BOLU’YU YÖNETECEĞİZ”        

Adaylığım kesinleştiği takdirde mutfak çalışmamız mutlaka olacak. Bolu’daki herkesin fikrine, görüşüne açık olacağız. Bize bu süre içerisinde projelerini, düşüncelerini, hayallerini vermek isteyen bütün Bolulu hemşerilerimizin düşüncelerine açık olacağız. Birlikte Bolu’yu yöneteceğiz hedefimiz o. Aday olduğum takdirde göreceksiniz ki; biz Boluluyu kucaklayan bir kadro ile hemşerilerimizin karşısına çıkacağız. Orada herkes aradığı ve kendine yakın hissettiği, oy vereceğini düşündüğü mutlaka bir arkadaşını, Bolu’ya emek vermiş, Bolu için düşünceleri olan, hayalleri olan birilerini mutlaka görecek.

“SOSYAL PROJELER İLE HALKIN KARŞISINA ÇIKACAĞIZ”

Hareketimiz bir kadro hareketi olacak. Aday olduğumda beni tek başıma bir fotoğraf karesinde göremeyeceksiniz. Bu bir ekip işi ve bu ekip Bolu’yu huzura, güvene, çağdaş bir kent olma yolunda hızlı bir sürece girecek. Hep gıpta ettiğimiz şehirlerimiz vardır İzmir, Antalya, Eskişehir gibi. Eskişehir bir öğrenci şehri. Bolu neden bir Eskişehir olmasın? Coğrafi yönden bulunduğu konum itibari ile Eskişehir’den daha fazla avantajlı yönleri var. Projelerimiz sosyal ağırlıklı projeler olacak. Kadına özellikle küçük esnafa, çocuğa hitap eden sosyal projeler ile halkın karşısına çıkacağız. Kırsal kesimden göç ile Bolu’ya gelen hemşerilerimize onların eksiklik duyduğu veya burada kendilerini eksik hissettiği konularda yaşamlarına katkıda bulunmaya çalışacağız.

“SÖZ VERİYORUM”

Yol köprü, altyapı hizmetler elbette olacak. Bolu’nun yeşil alanı az. Her seferinde söylüyoruz kent merkezimizde yukarından bir fotoğrafını çektiğinizde Bolu’da betondan başka bir şeyimiz yok ama adımız yeşil bolu. Bolu Allah’ın bahşettiği bütün güzelliklere sahip. Burada doğmamış olsam da yaşıyor olmaktan son derece mutluyum. Kendimi buraya ait hissediyorum. Bütün arkadaşlarımızla Bolu için çalışacağımıza söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

“SAHADA BERABER ÇALIŞACAĞIZ”

Kahvaltıda bir konuşmada Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu yaptı. Türkoğlu; Bolu’nun nitelikli kadrolardan faydalanabileceğine dikkat çekerek; “Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyet’ini kuran, Türkiye Cumhuriyet’inin varlığı için bütün imkânları ile çalışan kadrolardan oluşmaktadır. Cahit Bey de Cumhuriyete, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine inanmış çok değerli bir büyüğümüzdür. Resmi başvurusunu için dosyasını parti binamıza getirerek teslim edecek. Aday adayımız, adaya dönüştükten sonra adayımız ile beraber sahada çalışacağız. Umut ediyoruz ki Bolu’muz, Cumhuriyet Halk Partisi’nin nitelikli kadrolarından faydalanabilecek tercihi 31 Mart’ta yapar” şeklinde konuştu.

“PARTİMİZE EMEĞİ OLMAYAN YÖNETİM KADROLARINA KARŞIYIM”

CHP Bolu Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Güldane Şahin, Bolu’ya kim yararlı olacaksa onun seçilmesini istediğini ifade ederek; “Emek, en yüce değerdir. Emek veren insanların bir yerlere gelmesini isterim çünkü dışarıdan gelip, partimize hiçbir emeği olmadan yönetim kadrolarında olan insanlara kendi açımdan karşıyım. Kadrolarda önemli olan, gerçekten partisine gönül vermiş, ayrım yapmadan seçmektir. Bolu Belediyesi’ne kim yararlı olacaksa onun seçilmesini istiyorum. Gönlüm bu tarafta, inşallah hak eden hak ettiği şeye kavuşur. Cahit beye de çıktığı bu kutlu yolda başarılar diliyorum” diye konuştu.