Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN BAŞKENT ÇIKARTMASI

CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN BAŞKENT ÇIKARTMASI
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yaklaşan yerel seçimler öncesi Bolu’nun CHP’li Belediye Başkanları Ankara çıkartması yaptı.


Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun daveti üzerine Bolu il Başkanı Kazım Karsu ile CHP‘li Belediye Başkanları Ankara da buluştu.

 

Ankara da Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Sosyal tesislerinde yapılan Belediye Başkanları toplantısına CHP İl Başkanı Kazım Karsu ile birlikte Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut,  Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl ve Kıbrıscık Belediye Başkanı Doğan Dağ katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılış konuşmasını yaptığı toplantı da yerel yönetimlerin değerlendirilmesi, yerel seçim vizyonu, kamuoyu araştırma sonuçlarının değerlendirilmesi gibi konular ele alındı.

 

Sabah erken saatlerde Ankara da bir araya gelen Belediye Başkanları toplantı ile ilgili gündemi değerlendirirken, yaklaşan yerel seçimler öncesi bilgi alışverişinde bulundu. Toplantıyla ilgili görüşlerini paylaşan CHP İl Başkanı Kazım Karsu ‘Genel Başkanımız  Sayın Kılıçdaroğlu mevcut Belediye Başkanlarımız ile bugün Ankara da bir araya geldi. Çok verimli ve yararlı bir toplantı oldu. Genel Başkanımızın yerel yönetimlerle seçimler öncesi birlikte olması çok önemliydi. Kendisine teşekkür ediyorum’ dedi.