Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÜLKÜCÜLERDEN ANLAMLI HAREKET

ÜLKÜCÜLERDEN ANLAMLI HAREKET
Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı Orta Öğretim Teşkilatı Bolu ilinde bulunan tüm liselerde öğrencileri uyuşturucu ve madde bağımlılığına karşı uyarmak amacıyla broşür dağıtarak uyuşturucunun zararları hakkında bilgi verdi.


Yapılan çalışmayla ilgili bilgi veren Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül: "Ülke genelinde özellikle lise ve ortaokullarda da hızla yayılmaya başlayan uyuşturucu ve madde kullanımı ve bağımlılığı giderek Türk Gençliğini tehdit eder boyuta gelmiştir. Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz'un başlattığı "Damarlarındaki asil kanı kirletme!" temasıyla yürütülen Uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadelemiz ilimizde de Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığımız bünyesinde kurduğumuz "Uyuşturucu ile mücadele Platformu" tarafından yapılan çalışmalarla devam etmektedir. Son olarak 2018-2019 eğitim öğretim döneminin başlamasıyla beraber lise ve ortaokullarda bulunan öğrenci kardeşlerimizi uyarmak amacıyla Orta Öğretim Birimimiz tarafından broşür dağıtımı yapılmıştır. Türkiye'de uyuşturucu madde kullanımının gençlerimize verdiği zararları istatistiki bilgilerinin yer aldığı broşürlerimiz gençlerimizin büyük ilgisini görmüş ve bu konuda bilinçlenmelerini sağlamıştır. Öğrenci kardeşlerimizi ocağa davet ederek tanıtım yapan genç bozkurtlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Uyuşturucu ile ilgili bu eğitim öğretim döneminde ki ilk faaliyetlerini gerçekleştirdiklerini söyleyen Akgül ; "Önümüzde ki eğitim öğretim dönemi boyunca daha aktif bir şekilde Uyuşturucu ile mücadele faaliyetleri devam edecektir” ifadelerini kullandı.