Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“YEREL SEÇİMİN YOL HARİTASINI BELİRLEYECEĞİZ”

“YEREL SEÇİMİN YOL HARİTASINI BELİRLEYECEĞİZ”
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, CHP TBMM Grubu 27. Dönem 1. Çalışma-Değerlendirme Programı hakkında bilgiler verdi.

Özcan; “ İki gün çok verimli bir çalışma yapacağımızı düşünüyorum. Yerel seçimler konusundaki stratejileri tartışacağız. Önümüzdeki süreçte izleyeceğimiz yol haritasını burada belirleyeceğiz” dedi.

CHP Milletvekili Tanju Özcan, 24 Haziran Seçil’lerimden sonra Meclis’in çok kısa süreli açık kaldığını ifade etti. Yeni milletvekili seçilenler ile önceki dönem milletvekillerinin kaynaşması olacağını belirtti.

“Çok verimli bir çalışma yapacağımızı düşünüyorum”

Tanju Özcan, CHP TBMM Grubu 27. Dönem 1. Çalışma-Değerlendirme toplantısının Abant’ta olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bu toplantı için partimizin Abant’ı tercih etmesi bizi özel olarak mutlu etti. Tabi bu bir kaynaşma toplantısı biliyorsunuz. 24 Haziran’da seçimler oldu. Seçimlerden sonra Meclis çok kısa süre açık kaldı. Milletvekili sayımız arttı. Çok sayıda yeni arkadaşımız geldi. Yeni arkadaşlar ile önceki dönemlerde milletvekilliği yapanların kaynaşması gerekiyor. Yine yeni arkadaşlara yasama faaliyetleri konusunda TBMM meclisindeki çalışmalar konusunda bilgilendiriyoruz. Burada tabi aileler de birbiri ile tanışıyor. Milletvekilleri birbiriyle tanışma şansı buluyor. Önümüzdeki süreçte omuz omuza mücadele edeceğimiz arkadaşlarımızla iki gün çok verimli bir çalışma yapacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“YEREL SEÇİMLER KONUSUNDAKİ STRATEJİLERİ TARTIŞACAĞIZ”

Sözlerinin devamında yerel seçim sürecinin yol haritasını belirleyeceklerine dikkat çeken Özcan; “Ayrıca hem yerel seçimler konusundaki stratejileri tartışacağız. Ekonomik kriz ile ilgili düşüncelerimizi paylaşacağız. Önümüzdeki süreçte izleyeceğimiz yol haritasını burada belirleyeceğiz” açıklamasında bulundu.