Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AYDOĞANLI VE ERKOYUNCU AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

AYDOĞANLI VE ERKOYUNCU AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
Boluspor’un eski yöneticilerinden ve Narven Genel Müdür Yardımcısı Recep Aydoğanlı’nın oğlu Ceyhun Aydoğanlı hayatını Ceren Erkoyuncu ile birleştirdi.


Çiftin düğün merasimine Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Baysal’ın yanı sıra, spor, sanat ve siyaset camiasından birçok tanınmış sima katıldı. 

Ceren Erkoyuncu ve Ceyhun Aydoğanlı’nın nikâhı Beykoz Bahçe Garden Life’ta gerçekleştirildi. Düzenlenen görkemli nikâh merasiminde genç çift mutluluğa ilk adımlarını attı.

Ceren ve Ceyhun’un bu mutlu günlerinde genç çiftin aileleri, yakınları ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Aydoğanlı ve Erkoyuncu aileleri konuklarını kapıda karşıladı. Duygusal anların yaşandığı tören sırasında Ceren ve Ceyhun çiftinin mutlulukları gözlerine yansıdı.

Renkli görüntülerin yaşandığı düğün, geç saatlere kadar devam etti. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Aydoğanlı ve Erkoyuncu ailelerini yalnız bırakmazken, davetliler doyasıya eğlendiler. Davetliler, gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler dilediler.

Boludabolu olarak biz de Ceyhun Aydoğanlı ve eşine mutlu bir ömür diliyoruz.