Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DİKKAT YOLDA ŞERİT KAPALI!

DİKKAT YOLDA ŞERİT KAPALI!
Gerede D-100 devlet karayolunun 12 ile 30 Eylül 2018 tarihleri arasında üst yapı ve asfalt kaplama çalışmaları nedeniyle tek şeritten iki yönlü sağlanacağı belirtildi.

Gerede Kızılcahamam yolunun 0-7.km.ler arasındaki üstyapı (BSK) asfalt ve sanat yapıları yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Kızılcahamam Gerede istikameti trafiğe kapatılarak, trafik karşı yönden (Gerede Kızılcahamam istikametinden) iki yönlü (gidiş geliş) olarak sağlanacaktır.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Gerede Kızılcahamam yolunun 0-7.kilometreleri arasında üstyapı (BSK) ve asfalt kaplama çalışmaları nedeniyle bu kesimde bölünmüş yolun Gerede Kızılcahamam istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten Kızılcahamam Gerede iki yönlü gidiş geliş olarak sağlanmaktadır.

Araç takip mesafelerini artırmaları, hızlarını azaltmaları, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları, şerit ihlalleri yapmamaları, buzlanma ve sis olabilecek kesimlerde dikkatli olmaları gerekmektedir.

Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması, aşırı yağış alan yörelerde ani heyelan ve çökme olaylarına karşı dikkatli olunması gerekmektedir” denildi.