Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÖNCÜ TV SATILDI

 ÖNCÜ TV SATILDI
Önder Tonyalı'nın kurucusu olduğu Düzce basının amiral gemisi Öncü Medya Grubu, Türkseven Şirketler Grubu'na satıldı. Öncü Medya Grubu'nun Türkseven Grubu'na satışının ardından Öncü Medya binasında devir teslim töreni düzenlendi.


Bugün Düzce medyası için çok önemli bir gün yaşandı. Düzce'nin en büyük medya grubu olan Öncü Medya Grubu, Faruk Türkseven'in sahipliğindeki Türkseven Şirketler Grubu'na resmen satıldı. İmza töreni Cedidiye Mahallesi Göksel Sokak'taki Öncü Medya binasında gerçekleştirildi. İmza törenine Öncü TV Kurucusu Önder Tonyalı ve şirketin yönetim kurulu üyeleri ile Türseven Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Türkseven ile yakınları ve avukatları katıldı.

Türkseven Grubu'nun oldu

Atılan imzalarla Öncü Medya Grubu çatısı altında bulunan Öncü TV, Öncü Radyo ve Manşet Gazetesi Türkseven Grubu'nun oldu.  "Mesele Düzce ise gerisi teferruattır" Devir teslim töreninde bir konuşma yapan Türkseven Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Türkseven, "Söylenecek çok söz var ama çeyrek asra yakın 24 yıldır özenle, sabırla, istikrarla büyüyen Öncü’yü bu yaşından sonraki yaşamında dününü unutmadan yarınlara emin adımlarla hep birlikte taşıyalım. 24 yıldır verilen emeği Düzce’ye yakışan şekliyle Türkseven ailesinin tecrübe ve gücü ile Türkiye kamuoyuna taşımak hedefimizdir. Mesele Düzce ise gerisi teferruattır. Biz doğrunun hakikatin ve Düzce’nin kazanımları için nerede durulacaksa orda duracağız. Bizi arayan soran bilmek bulmak isteyen herkes Düzce merkezinde Düzce ekseninde görecektir. "Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz" diyerek Düzce’nin sesi Düzce’nin sözü olmak en büyük hedefimizdir. Öncü Medya’nın devri öncelikle Düzce halkına, Sayın Tonyalı’ya ve Türkseven ailesine hayırlı uğurlu olsun. Hayır niyetle; doğru yerde, doğru zamanda, doğru kurumla, doğru kararla gerçekleştirilen bu hayırlı iştirak dünden bugüne emek veren herkese hayırlara vesile olsun." şeklinde konuştu.

Öncü Televizyonu'nun Kurucusu Önder Tonyalı 

"24 yıl önce bu yolculuğa çıktım" 21 Şubat 1994 yılında yayın hayatına başlayan Düzce'nin ilk yerel televizyonu Öncü Televizyonu'nun Kurucusu Önder Tonyalı ise duygu yüklü bir konuşma yaptı. Konuşması sırasında gözyaşlarını tutamayan Tonyalı, "24 yıl önce bu yolculuğa çıktım. Burada yıllardır birlikte çalıştığım çalışanlarım var. Bugüne kadar 700'e yakın çalışanım olmuştur. Hepsiyle Düzce'ye hizmet etmek için kol kola verdik. Öncü Televizyonu, 1994 yılından bu yana Düzce’nin amiral gemisi olmaya devam ediyor. Türkseven Şirketler Grubu ile yaptığımız görüşmeler sonucunda anlaşma sağlayarak bugün resmi imzaları attık. Objektif ve seviyeli yayınlarıyla bölgenin sesi olan kurucusu olduğum Öncü Televizyonu ile Öncü Radyo ve 25 Eylül 2006 tarihinde yayın hayatına başlayan Manşet Gazetesi'nin yeni döneminde de basının öncüsü olmaya devam edeceğinden şüphem yok. Hayırlı, uğurlu olsun." dedi.

Tören sonunda Faruk Türkseven tarafından Önder Tonyalı'ya çiçek takdim edildi. Törenin ardından Türkseven ailesi, Öncü Medya’yı gezerek çalışanlarla tanıştı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.


Etiketler: