Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

OKUL ALIŞVERİŞİ HEYECANI YAŞANIYOR

OKUL ALIŞVERİŞİ HEYECANI YAŞANIYOR
Okulların başlamasına sayılı günler kala veli ve öğrencilerde alışveriş telaşı yaşanırken çarşıda da okul alışverişi hareketliliği başladı.


2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk ders zili 17 Eylül 2018 Pazartesi günü çalacak. 17 Eylül’de başlayacak olan 2018-2019 eğitim-öğretim yılı için vatandaşları okul alışverişi telaşı sardı. Veliler, çocuklarını yanlarına alarak çarşı pazar gezmeye başladı. Okul alışverişi hareketliliğinin başladığını belirten esnaflar, geçen sene ile bu sene arasında ürünlerde fazla bir farkın olmadığını söylediler.

Satışlardan memnun olduğunu belirten okul kıyafeti satan mağaza sahibi Erol Yılmaz; “2018-2019 eğitim öğretim yılı için satışlarımız gayet iyi gidiyor. Şu anda müthiş bir yoğunluk var. İnşallah pazartesiye kadar bu yoğunluk devam edecek. Ürünlerimiz yeterli gelmediği için yeni siparişlerimiz var. Onları yeniden getireceğiz ve müşterilerimize temin edeceğiz. Önümüzdeki pazartesinden itibaren her şey normalde dönecek. Bizi tercih eden gelen müşterilerimizin hepsine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca yeni eğitim öğretim yılında bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.