Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ALTAY ÇOK CİDDİYE ALINMASI GEREKEN BİR TAKIM”

“ALTAY ÇOK CİDDİYE ALINMASI GEREKEN BİR TAKIM”
Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Spor Toto 1. Lig'in 5. haftasında 16 Eylül Pazar günü konuk edecekleri Altay maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Spor Toto 1. Lig'in 5. haftasında 16 Eylül Pazar günü konuk edecekleri Altay'ın ciddiye alınması gereken bir takım olduğunu belirterek, "Yine maksimum puanları alıp, ikinci milli takım arasına yine avantajlı girmek istiyoruz." dedi. Karafırtınalar, kırmızı-beyazlı ekibin antrenmanından önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, milli maç arasının tüm takımlara olduğu gibi kendilerine de iyi geldiğini söyledi.

“İSTEDİĞİMİZİ ALDIK”

Bu arayı boş geçirmeyip bir hazırlık maçı yaptıklarını anımsatan Karafırtınalar, “Bütün takımlar gibi bize de milli takım arası çok iyi geldi. Eksiği olan ve ilk 4 maçta az süre alan oyuncular vardı. Onlar için bir hazırlık maçı yaptık. O da gayet güzel geçti. Bir kişi haricinde hepsi 90 dakika oynadılar. İstediğimizi aldık. Hafta içerisinde zaten hep çift idmanlarla hazırlandık. Bugün de haftanın ilk idmanını yapıyoruz. Yarından itibaren yine çift idmanla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“ÖNÜMÜZDE ÇOK CİDDİ BİR RAKİP VAR”

Sait Karafırtınalar, hafta sonu konuk edecekleri Altay'ı çok önemsediklerini belirterek; “Önümüzde çok ciddi bir rakip var. Altay hem deplasmanda hem de kendi sahasında oldukça başarılı. Bu sezon yeni çıkmalarına rağmen güzel bir takım havasında. Geçen hafta sahada izledim onları oldukça da başarılılar ve yabancı oyuncuları çok etkili. Takımları da çok deneyimli oyunculardan kurulu. Altay çok ciddiye alınması gereken bir takım. Biz de onu yapacağız” şeklinde konuştu.

“İLK DÖRT HAFTAYI TAMAMEN UNUTTUK”

Çalışmalarına, ligin ilk 4 haftasında aldıkları galibiyetleri unutarak devam ettiklerini de aktaran Karafırtınalar, şunları kaydetti: “İlk dört haftayı biz tamamen unuttuk. Artık ikinci bir periyot başladı. Burada yine maksimum puanları alıp ikinci milli takım arasına yine avantajlı girmek istiyoruz. Eğer bu süreci de aynı şekilde bitirirsek işin büyük bir kısmını ilk yarı için bitirmiş olacağız. Mücadelemiz bunun için.”

“İNŞALLAH TAKIMA KATKI SAĞLAYACAK DİYE DÜŞÜNÜYORUM”

Boluspor’un transferin son gününde kadrosuna kattığı Franck Etoundi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Karafırtınalar; “Etoundi’nin fizik-kalite anlamında sıkıntıları var ama oyun kalitesini bize gösterdi. Aslında o bizim ilk transferlerimizden birisi olarak düşünüyorduk. Maalesef bir anlaşmazlık sonucu son güne kaldı. İnşallah takıma katkı sağlayacak diye düşünüyorum. Ama o mesafeyi kapatması biraz zaman alacak. Şu anda fizik kalitesi yüksek durumda o da rekabetin içinde yer alacaktır diye düşünüyorum” dedi.