Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK PARTİLİ BAŞKANLAR METİN’İ ZİYARET ETTİ

AK PARTİLİ BAŞKANLAR METİN’İ ZİYARET ETTİ
AK Parti Genel Merkezine bir dizi ziyarette bulunmak için dün Ankara’ya giden AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay başkanlığındaki Bolu Heyeti Ankara’daki son ziyaretlerini, Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin’e gerçekleştirdiler.AK Parti Genel Merkezine bir dizi ziyarette bulunmak için dün Ankara’ya giden AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay başkanlığındaki Bolu Heyeti Ankara’daki son ziyaretlerini, Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin’e gerçekleştirdiler.


AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay öncülüğünde; Bolu Milletvekili Arzu Aydın, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Güler, İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, İlçe ve Belde Başkanları, Belediye Başkanları ve İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer’den oluşan Heyetin Bakan Yardımcısı Metin’i ziyaretleri çok sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “Ticaret Bakan Yardımcısı olarak görevlendirilmeniz sonrası, İl Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızla birlikte geçtiğimiz haftalarda sizleri ziyaret etmiştik. Bugün de Genel Merkezimize gerçekleştirdiğimiz ziyaret sonrası Başkanlarımızla birlikte size de tekraren bir hayırlı olsun ziyareti yapmak için buradayız. Rabbim sizlere kolaylıklar versin. Yeni Türkiye yolunda böylesi zor bir süreçte görev yapmak çok önemli. Allah utandırmasın” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin ise yaptığı konuşmada; “Geçtiğimiz hafta İl Başkanımız, Sayın Milletvekilimiz ve İl Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımız bizi ziyaret etmişlerdi. Bu ziyaretler burada bizlere güç veriyor. Rabbim Bakan Yardımcılığı görevini bir kere daha bizlere nasip etti. Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımıza; şahsım, Teşkilatlarımız ve Bolu adına şükranlarımı sunuyorum. Aynı şekilde Sayın Bakanımıza da şahsım, teşkilatlarımız ve Bolu adına teşekkürlerimizi sunuyorum. İnşallah vatanımıza, milletimize, Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Bakanımıza ve Bolu Halkına layık olmak için 7 gün 24 saat hiç durmadan çalışacağız. Çok şükür bundan önce şahsıma verilen emanetleri taşımaya gayret ettim. Aldığım bu yeni emaneti de layıkıyla taşıma gayreti içerisinde olacağımdan da kimsenin şüphesi olmasın. Bu makamlara Bolu’nun ve Teşkilatlarımız sayesinde geldik. Adım adım, deyim yerindeyse kazıyarak geldik. Rabbim bizleri mahcup etmesin. Ülkemiz üzerinde ekonomik parametrelerle ki özellikle döviz üzerinden bir saldırı var. Ama şunu Halkımız bilsin ki bu saldırıyı en kısa sürede ortadan kaldıracağız. Bundan kimsenin şüphesi olması. Ve bugüne kadar arkamızda dim dik duran Milletimizden de Allah razı olsun” diye konuştu.