Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Doğanay Başkanlarla Genel Merkeze çıkartma yaptı

Doğanay Başkanlarla Genel Merkeze çıkartma yaptı
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay beraberinde Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve Kademe Başkanları, ilçe ve belediye başkanlarının da aralarında bulunduğu heyetle birlikte AK Parti Genel Merkezini ziyaret etti.


AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve beraberinde Bolu Milletvekili Arzu Aydın, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Güler, İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, İlçe ve Belde Başkanları, Belediye Başkanları ve İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ile birlikte AK Parti Genel Merkezinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Doğanay ve beraberindekiler ilk olarak; Genel merkez Teşkilat Başkanlığı görevine geçtiğimiz ay gerçekleşen 6. Büyük Olağan Genel Kurul sonrası atanan İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir’i ziyaret etti.

24 Haziran Genel Seçimleri sonrası Türkiye’de Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlayan yeni sürecin, 6. Olağan Kongre ile AK Parti’de devam ettiğini söyleyen AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında; “Öncelikle 6. Olağan Genel Kurulumuzun vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bunun yanında geçtiğimiz dönem Teşkilat Başkan Yardımcısı olarak büyük emekleriniz olan AK Partimize bu yeni dönemde de Teşkilat Başkanı olarak atandınız ve öncelikle Rabbim utandırmasın diyorum. Rabim sizlerin öncülüğünde Teşkilatlarımıza güç, kuvvet versin ve hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. AK Parti Teşkilatlarının tabiri caizse her kademesinde görev yaparak bu günlere kadar gelmenizin size vermiş olduğu tecrübe ve bilgi birikimin, bu zor görevin üstesinden gelmenize yeterli olacağına inancımız tamdır.  Bu ziyarette benimle burada olan arkadaşlarıma, Teşkilat Başkanım Sayın Erkan Kandemir’in üzerimde farklı bir emeği ve hakkı olduğunu da burada söylemek isterim. Zor günleri hiç unutmadım. Bu can bu bedende olduğu müddetçe de Sayın Başkanımız o süreçteki şahsıma gösterdiği ilgiyi de asla unutmayacağım. Kendisine bir kere daha sizlerin huzurunda teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Bugünkü ziyaretimizin asıl sebebi de yeni süreçte görev alan sizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunmaktır. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Yeni göreviniz hayırlı ve mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ise yaptığı konuşmada; “Öncelikle 6. Olağan Büyük Kongremize Bolu Teşkilatlarımızın katılımı noktasında gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Muhteşem bir Kongre gerçekleştirdik. Kongremizin ardından da Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetleriyle görevlendirmeler yapıldı ve şahsım da Teşkilat Başkanlığına layık görüldüm. Zor ve bir o kadar da önemli bir görevi üstlendiğimin farkındayım. Rabbimin de yardımıyla bu görevin üstesinden el birliği ile geleceğimize olan inancım tamdır. Ziyaretiniz için teşekkür ederken, ilk fırsatta da Bolu’ya gelerek, Teşkilat mensuplarımızla bir araya geleceğim” dedi.

Ardından Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı’yı ziyaret eden Nurettin Doğanay, yeniden bu göreve atanan Yazıcı’yı tebrik ettiler. Doğanay burada yaptığı konuşmada; “6. Olağan Kongremiz sonrasında yeniden Siyasi ve Hukuki İşler Başkanımız olarak atanmanızdan dolayı şahsım ve Teşkilatlarımız adına hayırlı olsun dikeklerimizi sunmak için buradayız. Türkiye zor bir süreçten geçerken; Liderimiz, Genel Başkanımız ve Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olan sizlere Rabbim güç ve kuvvet versin” dedi.