Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÜNİVERSİTE YAŞADIĞI KENTE HER ALANDA KATKI SUNMAYA DEVAM EDİYOR

ÜNİVERSİTE YAŞADIĞI KENTE HER ALANDA KATKI SUNMAYA DEVAM EDİYOR
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (İBUZEM) ile Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında Eğitim ve İş Birliği protokolü imzalandı.


Protokol kapsamında, çocuk hakları ile koruyucu aile hizmet modelinin yerelde yaygınlaştırılması ve vatandaşların bilgilendirilmesi amacıyla İBUZEM tarafından tanıtım videoları hazırlanacak.

Protokol,  Rektörlük Toplantı Salonu’nda, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit tarafından imzalandı. İmza törenine, İBUZEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nuh Yavuzalp de katıldı.

Protokolün her iki kuruma ve Bolululara hayırlı olmasını dileyen Rektör Alişarlı, önemli bir amaç için bir araya gelen iki kurumun arasındaki iş birliğinin artarak devam etmesini temenni etti. Bekir Koçyiğit ise, bu konuda üniversitenin akademik kadrosu ve tecrübelerinden faydalanmanın önemine işaret etti.

Protokol kapsamında İBUZEM, Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün çocuk ve koruyucu aile hizmet birimleri için tanıtım amaçlı videolar ve kamu spotları hazırlanacak. Tanıtım filmleri; senaryosu, video çekimleri, kurgu ve montajı İBUZEM tarafından gerçekleştirilerek, yayına hazır hale getirilecek. Çekimler, İBUZEM’in Uzaktan Eğitim Stüdyosu ile uygun dış mekânlarda yapılacak. Tanıtım filmleri; yerel, ulusal ve sosyal medya ile internet sayfalarında yayınlanarak vatandaşlar bilgilendirilecek.

Bunun yanı sıra İBUZEM, Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personel eğitim programları için de alt yapı ve teknik destek hizmeti verecek.