Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TAŞHAN CAFE’DEN ANLAMLI KAMPANYA

TAŞHAN CAFE’DEN ANLAMLI KAMPANYA
Dolar kurundaki dalgalanmalar dolayısıyla ülkemizdeki bazı işletmelerin fırsatçılık yaparak peş peşe zam yapmalarına ilimizde hizmet veren Taşhan Cafe & Restaurant anlamlı bir kampanya ile cevap verdi.


Son zamanlarda ülkemizde dolar kurundaki dalgalanmalar dolayısıyla bazı hizmetlere zam yapılması birçok fırsatçı işletmeyi de harekete geçirdi. Dolar kurundaki artışı bahane eden fırsatçı bazı işletmeler sunduğu hizmetlere zam yaparken ilimiz hizmet veren Taşhan Cafe & Restaurant başlattığı kampanya ile herkesin takdirini kazandı. Yukarı Çarşı’da restore edilen tarihi handa geçen yıl hizmete başlayan Taşhan Cafe, Türk lirasını güçlendirmek, ekonomiye katkı sağlamak için hizmetlerine %10 indirim yapacağını açıkladı. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Taşhan Cafe işletmecisi Yahya Erdal, şunları söyledi: “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına yaklaştığımız bu zamanlarda gün geçtikçe güçlenen, büyüyen ve Dünyadaki mazlum milletlerin umudu olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin önünü kesmek için başta darbeler ve ülke içerisindeki iç çatışmalar olmak üzere çeşitli oyunlar oynanmaktadır. Özellikle son günlerde döviz kuru üzerinde ülkemizin ekonomisini çökertmeye çalışan dış güçlerin oyunlarını bozmak, bu ülkede yaşayan tüm bireylerin öncelikli görevi olmalıdır.”

YÜZDE 10 İNDİRİM

Dolardaki artışı bahane edip temel ihtiyaç maddelerinde yüzde 70’lere varan bir fiyat artışının olduğunu belirten Yahya Erdal açıklamasının devamında, “Biz Taşhan Cafe ve Restaurant olarak 1 yıl 1 ay önce Bolu halkına hizmet vermeye başladık. Açıldığımız günden beri hiçbir fiyat artışına gitmediğimiz gibi bugünden itibaren yüzde 10 indirim yaparak ülkemize ve Türk liramıza sahip çıkacağız. Taşhan Cafe olarak her zaman başta ülkemiz ve milletimiz olmak üzere Hükümetimizin yanında yer aldık ve almaya devam edeceğiz. Hiçbir güç mazlum milletlerin umudu olmuş bu devletin güçlenmesine engel olamayacak. Bu ülkede yaşayan duyarlı bireylerin ülkemiz üzerinde oynanan bu oyunları bozmak için ellerinden geleni yaptıklarına ve tapacaklarına canı gönülden inanıyoruz.”