Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İMZA KOLEJİNDEN ÖĞRENCİLERE “BİR TEŞVİK DE BİZDEN” DESTEĞİ

İMZA KOLEJİNDEN ÖĞRENCİLERE “BİR TEŞVİK DE BİZDEN” DESTEĞİ
İmza Koleji yönetimi aldığı kararla 2018 – 2019 Eğitim Öğretim yılında Ortaokul 5. ve 6. sınıfa geçecek olan toplamda 30 öğrenci ile Lise 9. ve 10. sınıfa geçecek olan toplamda 40 öğrenciye, Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu sene uygun gördüğü 4600 TL lik teşvik desteği kadar indirim sağlayacağını belirtti.

İmza Koleji yönetimi, Devletin ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın özel okullarda okumak isteyen öğrencilere verdiği eğitim teşvikinden faydalanamayan, toplamda 70 başarılı öğrenciye İmza Koleji olarak destek vereceklerini açıkladı.

İmza Koleji kurucusu Eşref Tarsuslu yaptığı açıklamada; “ Biliyorsunuz ki; son yıllarda özel okullar, gelecek hedefleri büyük olan, hayalindeki mesleğe daha sağlam adımlarla yürümek isteyen öğrenciler ve aileleri için lüks olmaktan çıkarak bir ihtiyaç haline dönüşmüştür. Bizim de İmza Koleji olarak temel amacımız; velilerimize geleceğe dair kaygılarını giderecekleri, öğrencilerimize ise daha iyi koşullarda ve bireysel destekli eğitim alma ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir ortam oluşturmak. Bu amaç doğrultusunda, eğitim ortamlarından ve kalabalık sınıf ortamlarından memnun olmayan, etüt çalışmaları ve bireysel destekli ders takviyeleri ile daha başarılı olacağına inanan, hedefi olan bütün öğrencilere, maksimum 14 kişiye kadar olan sınıflarımızda, İmza Okullarının Ortaokul ve Anadolu Lise bünyesinde sahip olduğu güçlü eğitim kadrosu ile destek vermeye hazırız.

Bireysel destekli eğitim avantajlarımızdan ve bir özel okulun öğrencide artıracağı akademik ve sosyokültürel başarıdan faydalanmak isteyen öğrencilerimiz ve aileleri için kurumsal teşvikimiz 70 kişi ile sınırlı olup, başvuru ve kayıt süresi bu tarihten itibaren 15 Ekim 2018 tarihine kadar devam etmektedir.

Milli Eğitim Bakanlığı eğitim destek teşvikini elbette ihtiyaç sahiplerine vermektedir. Biz de bu yol ile kurum olarak devletimize ve milletimize destek olmak ve eğitimde öğrencilerimize fırsat verebilmek adına “Bir teşvik de bizden” uygulamasını başlatmış bulunmaktayız. İnanıyoruz ki eğitim ülkemizin kalkınması ve gelişmesindeki en temel basamaklardan biridir. Bütün velilerimizi ve öğrencilerimizi bu fırsattan yararlanmaları için okulumuza bekliyoruz.” dedi.

 

Etiketler: