Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YENER BANDAKÇIOĞLU'NUN SAĞLIK DURUMU

YENER BANDAKÇIOĞLU'NUN SAĞLIK DURUMU
Bolu Barosu ve Boluspor’un eski başkanlarından Avukat Yener Bandakçıoğlu rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. İki gün yoğun bakımda kalan Bandakçıoğlu’nun durumunun iyi olduğunu bildirildi.     

Haber: Aslı Akış                                                                             

Bolu Barosu ve Boluspor’un eski başkanlarından Avukat Yener Bandakçıoğlu Cumartesi saat 15.00’de rahatsızlanarak Özel Çağsu hastanesine kaldırıldı. Hastanede iki gün yoğun bakımda kalan ve daha sonra normal odaya çıkarılan Bandakçıoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Oğlu Cumhur Bandakçıoğlu babasının rahatsızlığı ile ilgili yaptığı açıklamada; düzenli olarak kullanması gereken ilaçlarını aksatması sebebiyle rahatsızlandığı ifade etti. Ayrıca ilk müdahalesi Uzm. Dr. Murat Yapıcı tarafından yapıldığını, şu anki durumunun iyi olduğunu fakat birkaç gün daha hastanede kalacağını söyledi.

Yener Bandakçıoğlu; “Başımıza bir olay geldi. Allah’ın izni ile bunu atlatacağım. Şu anda sağlık durum iyi” dedi.

Eşi Aygün Bandakçıoğlu; “Bolunun Yener abisinin durumu iyiye gidiyor, sevinçliyiz. Rahatsızlığını inşallah birkaç gün içerisinde toparlayacak. Ben zaten onun yakasını bırakmam. Allahtan iyilik, sağlık, şifa diliyoruz. Çok üzüldük tabi. Oğlum geldi hemen müdahale ettirdi. Daha kötü durumlarla karşılaşabilirdik. Doktorlarımız hep ümit verici konuşuyor. Kendisi de iyi sohbet ediyoruz. Yoğun bakımdan çıkınca da rahatladı. Her şeyin başında sağlık geliyor” şeklinde konuştu.

Özel Çağsu Hastanesinde tedavisi süren Bandakçıoğlu’nun bir süre daha hastanede müşahede altında tutulacağı belirtildi Yener Bandakçıoğlu’na ve ailesine acil şifalar diliyoruz.