Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“Çıkar ayakkabıları, çıplak ayak ile Seben’i yürü”

“Çıkar ayakkabıları, çıplak ayak ile Seben’i yürü”
Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ görev yaptığı 14 sene boyunca Seben’de asfaltsız yol, parke taşı döşemedikleri kaldırım kalmadığını söyledi


Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ görev yaptığı 14 sene boyunca Seben’de asfaltsız yol, parke taşı döşemedikleri kaldırım kalmadığını söyledi. Özbağ, “Şöyle bir iddiamız var çıkar ayakkabıları çıplak ayak ile Seben’i yürü” dedi.

Özbağ, “El değmedik cadde, sokak, mahalle kalmayacak diyerek 14 senedir Seben Belediyesi olarak ilmek ilmek işlediğimiz Sebenimizin, Hacıoğlan mahallesinde de sıcak asfalt çalışmamıza başladık. Mahalle ve sokaklarımızda kilitli parke taşı döşenmesi ve mevcut ulaşım ağı içerisinde yer alan yollarımızın bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarını yaptık. Asfalt olmayan cadde ve sokak bırakmadık. Hatta şöyle bir iddiamız var çıkar ayakkabıları çıplak ayak ile Seben’i yürü…21 km sıcak asfalt, 5 km kilitli parke taş döşedik” dedi.

Özbağ ilçenin şu an alt yapı ve üst yapı olarak hiç bir eksiğinin kalmadığını bundan sonra ki süreçte ilçede özellikle turizm yatırımlarına ağırlık vereceklerini söyledi.