Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“İNANILMAZ BİR MÜCADELE ORTAYA KOYDUK”

“İNANILMAZ BİR MÜCADELE ORTAYA KOYDUK”

Boluspor, Spor Toto 1’nci ligin 4’ncü haftasında deplasmanda Afjet Afyonspor’u 1-0 mağlup ederek puanını 12’ye çıkardı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar açıklamalarda bulundu.

Kırmızı beyazlı oyuncuların sahada inanılmaz bir mücadele ortaya koyduklarının altını çizen Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar; “Gün içinde yerine adam bulmamız konsantremizi oldukça bozmuştu. Ama oyuncularım o profesyonelliği sahada gösterdiler. İnanılmaz bir mücadele ortaya koydu” dedi.

Karafırtınalar sözlerine şöyle devam etti: “Oyuncularımı tebrik ediyorum. 4’te 4 beklediğimiz bir şey değildi. Ama kalitemize göre normal bir durum. Oynanan oyun buraya getirdi bizi. 1-0 kazanmak deplasmanda kolay değildir. 2 veya 3’ü de bulabilirdik, beraberlik gibi de üzücü bir sonuçla buradan ayrılabilirdik. Deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa yine öyle oynadık. Söylenecek çok fazla bir şey yok. Gün içersinde bazı transfer olayları gerçekleşti. Ayrıca Ufuk Budak’ı tebrik ediyorum. Umut Meraş’ın Bursaspor’a transferinden sonra oynadı. Gün içinde yerine adam bulmamız konsantremizi oldukça bozmuştu. Ama oyuncularım o profesyonelliği sahada gösterdiler. İnanılmaz bir mücadele ortaya koyduk.” 

Etiketler: