Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VE ETOUNDİ BOLUSPOR’DA

VE ETOUNDİ BOLUSPOR’DA
Boluspor transfer döneminin kapanmasına saatler kala aradığı forveti İstanbul’da buldu.


Sinan Akaydın’ın Kastamonuspor’a kiralanmasının ardından forvet oyuncu arayışlarını hızlandıran Boluspor transfer komitesi Kasımpaşa ile yollarını ayıran 28 yaşındaki oyuncusu Franck Mbia Etoundi ile anlaşmaya vardı.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz 

Franck Mbia Etoundi ile aylardır dirsek temasında olan Boluspor transfer komitesi, oyuncu ile her konuda anlaştı. Boluspor’un tesislerine gelen Kamerunlu oyuncu, transfer döneminin son gününde kırmızı beyazlılarla anlaşmaya vardı. Yıpratıcı görüntüsüyle dikkat çeken Franck Mbia Etoundi yeni sezonda Boluspor forması giyecek.

Gazişehir Gaziantep ile yollarını ayıran Özgürcan Özcan ile anlaşan kırmızı beyazlılar, son olarak Kasımpaşa’nın yeni sezon öncesi yollarını ayırdığı Kamerunlu oyuncu Franck Mbia Etoundi ile de anlaşmaya vardı. Kasımpaşa’nın serbest bıraktığı Franck Mbia Etoundi ile görüşen Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, Etoundi transferinde mutlu sona ulaştı.

KASIMPAŞA’DA 36 MAÇA ÇIKTI

Kasımpaşa’ ya 2015–2016 sezonunda İsviçre ekibi Zürich’ten transfer edilen Kamerunlu futbolcu İstanbul ekibinde çıktığı 36 karşılaşmada 5 gol, kaydetti. Kamerunlu oyuncu Franck Mbia Etoundi sırasıyla, Neuchâtel Xamax, FC St. Gallen 1879, FC Zürich ve Kasımpaşa’da forma giydi.