Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BİRAN ÖNCE AÇIKLAYIN”

“BİRAN ÖNCE AÇIKLAYIN”
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, yerel seçimlerde partisinden aday adayı olmak isteyenlere çağrıda bulundu. Özcan, “Yerel seçime 6 ay kaldı. Bu 6 aylık süreyi aday adayı olmak isteyen arkadaşlarımız değerlendirmeli. Kendilerini önce Bolu’ya tanıtmaları, arkasından da projelerini anlatmaları gerek” dedi.

Özel Haber: Aslı Akış

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, CHP Gençlik Kollarının sosyal medyada başlattığı ‘Kentlere Hazırız, Yönetim de Biz de Varız’ kampanyası ile ilgili konuştu. Gençlerin seçilmiş koltuklarda daha çok oturması gerektiğini savunduğunu da belirten Özcan; “Ama gençlerinde emek vermesi gerektiğini hatırlatıyorum” dedi.

“SÜRE DARALIYOR”

Yerel seçimler öncesinde aday adayı olacakların biran önce kendilerini tanıtmaları gerektiğine dikkat çeken Tanju Özcan; “Ben aday olmamam gerektiğini söyledim. Başka arkadaşlarım çıkması gerekir dedim. Bu sözümün arkasındayım. Yerel seçime 6 ay kaldı. Bu 6 aylık süreyi aday adayı olmak isteyen arkadaşlarımız değerlendirmeli. Çünkü önce kendilerini Bolu’ya tanıtmaları, arkasından projelerini anlatmaları gerekecek. Neden bir Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanına ihtiyaç duyulduğunu topluma anlatmaları gerek. Bu anlamda da süre daralıyor, çağrıda bulunmuştum. Aday adayı olmayı düşünen arkadaşlarımız biran önce kamuoyu ile paylaşırlar ise iyi olur. Çünkü önce bir tartışma süreci gerekecek, parti içerisinde belki bir yarış olacak bunların biran önce yapılabilmesi adına aday olmayı düşünen arkadaşlarımızın biran önce çıkması gerektiğini siyasi tecrübeme dayanarak söylüyorum” şeklinde konuştu.

“EN İYİ BİLEN BENİM”

Tanju Özcan partisinin  “öbek örgütlenme” modelini de değerlendirerek; “Yerel seçimler konusunda özel çalışması olan biriyim. Bu konuda bir yüksek lisans deneyimim de olmuştu. Akabinde 2009’da kendim adaylığımda 2014’deki yerel seçimlerde de aktif olarak bu çalışmanın içerisinde bulundum. Elbette genel merkezimizin açıkladığı konularda benim için saygı değer ama her şehrin kendine göre farklı özellikleri de olabiliyor. Bolu’da nereden, kimlerden oy alamadığımızı en iyi bilen benim. Bu konuda iddialıyım. Aday olacak arkadaşımıza da gerekli yardımı desteği vereceğimden kimse şüphe duymasın” ifadelerini kullandı.

“GENÇLERİM EMEK VERMESİ LAZIM”

2019'da yapılması planlanan yerel seçimlerde gençlerin daha çok söz sahibi olması için başlatılan kampanya ile ilgili olarak açıklama yapan Özcan; “Ben siyasette gençlerin daha fazla rol alması gerektiğini, seçilmiş koltuklarda daha çok gençlerin oturması gerektiğini savunuyorum. Ama gençlerinde emek vermesi gerektiğini hatırlatıyorum” diye belirtti.