Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK Parti Teşkilatları Metin’i ziyaret etti

AK Parti Teşkilatları Metin’i ziyaret etti
AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Fatih Metin’in Ticaret Bakan Yardımcılığı görevine atanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “sizleri bu göreve 3’ncü Dönemde de layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza şahsım ve Teşkilatlarımız adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Ticaret Bakanlığındaki Bakan Yardımcısı makam odasında gerçekleşen ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşirken, Başkanlık sistemi ile birlikte yeni dönemde Bolu’ya yapılabilecek hizmetler ise ziyaretin en önemli gündem maddesi oldu

“Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyorum”

Yeni dönemde Bakan Yardımcısı olarak Fatih Metin’in bu göreve yeniden layık görülmesinin önemine değinen AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay konuşmasında; “Sizlerin yeniden Bakan Yardımcısı olarak görevlendirilmeniz, Bizleri son derece gururlandırdı. Çünkü sizlerin burada bulunup; Ülkenin ve Milletin geleceği adına hizmet ederken, Bolu olarak bizler de bunlardan faydalanıyoruz. Türkiye olarak yeni seçimden çıkılarak Başkanlık sistemine geçildi ve bu sisteme geçilirken de yapıda büyük oranda bir değişim yaşandı. Yeni Türkiye yolunda, Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte bu süreçte görev almanın çok önemli olduğunu düşünüyorum ve Ben 3’ncü Dönem Bakan Yardımcısı olarak görevlendirilmenizi bu yüzden çok önemsiyorum. Bu manada Rabbim yapacağınız hizmetleri Ülkemiz ve Milletimiz adına hayırlı eylesin. Sayın Milletvekilimiz ve İl Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızla birlikte size hayırlı olsun ziyareti amacıyla buradayız. Tekraren hayırlı olmasını diliyorum. Ama özellikle sizleri bu göreve 3’ncü Dönemde de layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza şahsım ve Teşkilatlarımız adına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

“Özne Bolu”

Fatih Metin’in yeniden Bakan Yardımcısı olarak görevlendirilmesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bolu’ya göstermiş olduğu ehemmiyetin göstergesi olduğunu ifade eden Bolu Milletvekili Arzu Aydın ise; “Sayın Bakanım, hayırlı uğurlu olsun. Rabbim utandırmasın inşallah. Başkanımın da ifade ettiği gibi Boluluların selamıyla sizlere geldik. Tabi ki Bakan Yardımcılığı gibi çok zor bir görevin size 3’ncü dönem lütfedilmesi, bu işi layıkıyla ve başarıyla yaptığınızın, Sayın Cumhurbaşkanımızın da bunu gördüğünün bir göstergesidir. Biz tabi ki bu duruma da özne Bolu olduğu için Bolu olarak bakıyoruz. Bu bağlamda da Sayın Cumhurbaşkanımızın, şahsınızda Bolu’ya göstermiş olduğu ehemmiyetten dolayı şükranlarımızı ifade ediyoruz. Sizin burada olmanız, Milletvekilleri olarak Bana ve Fehmi Beye de güç verecektir. İnşallah, Sizler, Milletvekilleri olarak bizler, İl Başkanımız ve Teşkilatlarımızla birlikte çok güçlü bir şekilde yol alacağız. Bu birlik ve beraberliğimizin, hayırlı hizmetlere ve berekete dönüşmesini Rabbimden diliyorum” şeklinde konuştu.

“Buradaysam, Teşkilatlarım ve Bolulular sayesindedir”

AK Parti teşkilatlarının gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin de üzerinde taşıdığı en önemli sıfatın Bolulu olma olduğunu söyledi. Metin; “Öncelikle nazik ziyaretiniz, güzel dilek ve düşüncelerinizden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Teşekkürlerin en büyüğü de Bizi bu makama layık gören Sayın Cumhurbaşkanımızadır. Sağ olsun Sayın Cumhurbaşkanımız bizleri 3’ncü dönem bu göreve layık gördü. Şahsım adına, Teşkilatlarımız adına ve Bolulular adına kendilerine şükranlarımı arz ediyorum. Ve yine taltiflerinden dolayı da Sayın Ticaret Bakanımıza da çok teşekkür ediyorum. Biz buralardaysak, makamlardaysak, bu sorumluluğu alıyorsak, bu vebal üzerimizdeyse, bunun geçtiği yer Bolu’dur. Yani her şeyden önce bizim üzerimizdeki sıfat, Bolulu olma sıfatıdır. Bu görevlerde de bu güne kadar her zaman Bolu’ya layık olmak adına, Bolu’yu en iyi şekilde temsil etmek adına, verilen emaneti en güzel şekilde taşımak adına gayret ettik. Hamdolsun bu gayretimizin karşılığını da her dönem bu makamlarla almış olduk. İnşallah yeni dönemde de yeni Hükümet sistemi içerisinde, Sayın Bakanımızın öncülüğünde Ticaret Bakanlığımızda daha etkin ve daha hızlı şekilde yönetim anlayışımızı ortaya koyacağız. Ve Sayın Cumhurbaşkanımızın belirlediği hedefler doğrultusunda Ülkemizi kendi sorumluluk alanımızda ileriye taşıyacağız. Bu ziyaret benim için çok anlamlı. Malumunuz ben siyasete, Bolu teşkilatlarında İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak başladım. Bugünlere gelmemizde burada bulunana veya bulunmayan Bolu Teşkilatındaki yol arkadaşlarımızın büyük emeği oldu. O nedenle bugün buradaysak, her birinizin ayrı ayrı emeği ve katkısı var. Rabbim; Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Bakanımıza, Partimize ve Bolu’muza karşı inşallah beni mahcup etmez” dedi.