Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Başkan Yılmaz’dan başsağlığı mesajı

Başkan Yılmaz’dan başsağlığı mesajı
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bayram tatilinden Bolu’ya dönerken geçirdikleri kaza sonucu ölen Bolu Belediyesi Spor Kulübü lisanslı sporcusu Aksen Erdem ve ailesi için başsağlığı mesajı yayımladı.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bayram döünüşü trafik kazasında hayatını kaybeden Erdem ailesi için başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajında; “Bolu Belediyesi Spor Kulübü lisanslı başarılı Karate sporcumuz 12 yaşındaki Aksen Erdem, annesi Hatice Erdem ve babası İlhami Erdem ile memleketlerinden dönüş yolunda geçirdikleri elim bir trafik kazası sonucu vefat ettiklerini öğrenmiş bulunmaktayım. Evladımız Aksen Erdem ve anne babasına Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarının ve sevenlerinin başı sağolsun. Ağır yaralı kardeşine de Allah’tan acil şifalar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

BELEDİYESPOR’DAN AKSEN İÇİN BAŞSAĞLIĞI

Bolu Belediyespor’da sporcusu Aksen Erdem’in fotoğrafını ve başarılarını sosyal medya hesabından paylaşarak üzüntülerini dile getirdi. Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi; “Bolu Belediyespor Kulübümüz lisanslı başarılı Karate sporcumuz Aksen Erdem, annesi ve babası ile elim bir trafik kazası sonucu vefat ettiklerini öğrenmiş bulunmaktayız. Evladımız Aksem Erdem ve anne babasına Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarının ve sevenlerinin başı sağolsun..”