Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BİLGİEVİ YAZ KUR’AN KURSU SONA ERDİ

BİLGİEVİ YAZ KUR’AN KURSU SONA ERDİ
Eğitim-Öğretime büyük katkı sağlayan çocukların çok sevdiği Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgievi, bu yaz döneminde ilk defa; Gerede İlçe Müftülüğü işbirliğinde Yaz Kuran Kursu açtı.

İlkokul 1,2 3 ve 4. sınıf kız öğrencileri için verilen kursta 18 öğrencinin tamamı Elif Be’den Kuran-ı Kerim’e geçerek Yaz Kursunu başarıyla tamamladı. Son derece eğitsel ve keyifli geçen kursta Esentepe’de Piknik, Bilgisayar sınıfında oyun, kütüphanede kitap okuma gibi ekstra aktiviteler gerçekleştirildi. Kursun son günü ise isimlere özel Yasin’i Şerif hediye edildi ve Yaş Pasta kesildi. Gerede Müftülüğünce düzenlenen Yaz Kuran Kursları arası bilgi yarışmasında dereceye giren Ramazan Dede Bilgievi Öğrencisi Hatice Nur Ören’de hediye kazandı.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar Ramazan Dede Bilgievini yapmış olduğu ziyarette “Çocuklarımız buraya severek ve koşarak geliyorlar. Ayrıca kütüphaneden kitap alıp okuyabiliyorlar, bilgisayar sınıfında oyun oynayabiliyorlar. Bilgievimiz okul dönemlerinde çocuklarımızın gelişimine ek olarak Değerler Eğitimi, İngilizce, Matematik, Kütüphane ve Güvenli İnternet ile eğitim öğretim vermekte biz Bilgievimizin nimetlerinden bütün öğrencilerimizin faydalanmasını istiyoruz. Bu yaz tatilinde de çocuklarımız için Velilerimizden gelen talep doğrultusunda Yaz Kuran Kursu açarak eğitim vermeye karar verdik. 8 hafta süren ve tamamlanan Yaz Kuran Kursunda çocuklarımız Kuran-ı Kerim öğrenerek, hem dini bilgilerini geliştirdiler, hem de bilgisayar sınıfı ve kütüphane hizmetlerinden yararlandılar. Ben Bilgievi Müdürümüze, Bilgievi Değerler Eğitimi Hocamıza ve Müftülükten görevlendirilen hocamıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.