Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MİLLETVEKİLİ AYDIN KONGREYİ DEĞERLENDİRDİ

MİLLETVEKİLİ AYDIN KONGREYİ DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, AK Parti 6. Olağanüstü kongresini değerlendirdi. Aydın; “AK Partide kongreler bayram yeri, düğün evi gibi olur. Türk halkı bütün provokasyonlara, dışarıdan gelen tepkilere, bastırmalara rağmen çok büyük bir kalabalık ile AK Parti’nin, reisin yanında olduğunu gösterdi” dedi.

AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi’nde Merkez Karar Yürütme Kurulu üyesi seçilen Geredeli Tuğba Işık Ercan’ı da tebrik eden Aydın; “Bolu’nun ve ülkemizin geleceği için el ele kol kola çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Arzu Aydın, Büyük Kongre hakkında yaptığı değerlendirmede kadrolarda değişiklik yapıldığını ve AK Partinin bir vefa partisi olduğunu belirtti.

“BİZ BURADAYIZ REİSİN YANINDAYIZ”

Arzu Aydın, kongrenin çok kalabalık olduğunu ve milletin AK Partinin yanında olduğunu vurguladı. Aydın; “AK Partide kongreler bayram yeri, düğün evi gibi olur. O gün sabah 04.00’ten itibaren kongre salonunun önü doluydu. Saat 06.00’dan itibaren de salon dolmaya başladı. Salonda adım atacak yer yoktu ama onun 3-4 katı kadar kalabalıkta dışarıda vardı. Bizim bütün kongrelerimiz zaten hep bu şekilde olur. Bu kez daha da yoğun bir kalabalık vardı. Bunu şuna bağlıyorum; bir kez daha Türk halkı bütün provokasyonlara, dışarıdan gelen tepkilere, bastırmalara rağmen biz buradayız. Biz yine AK Parti’nin, reisin yanındayız mesajını vermek için çok büyük bir kalabalık ile orada reisin yanında olduğunu gösterdi.

Kadrolarda da değişiklik oldu. AK Parti bir vefa partisidir. Bir taraftan vefa kendini çok güçlü hissettirirken bir taraftan da milletvekili listelerinde de gördüğümüz üzere çalışana ve aynı zamanda genç olana da yol vermek onlarında yönetimde söz sahibi olmalarını sağlamak açısından da bunun göstergesi yeni liste. Yeni listenin de yeni yönetimin de yine yetişmiş, bu işi bilen, elini taşın altına koyan insanlardan olduğuna dair hiçbir şüphemiz yok” ifadelerini kullandı.

“KAYBEDECEK HİÇ VAKTİMİZ YOK”

Aydın, yerel seçimlere dikkat çekerek; “Önümüzde yerel seçimler var. Hemen MKYK arkasından hiç beklemeden MYK açıklandı. Çünkü bizim kaybedecek hiç vaktimiz yok. Hem yerel seçimler açısından hem Türkiye’nin geleceği açısından hemen harekete geçmek icap ediyor. Dolayısı ile sistem oturdu, çalışmalara başlandı. Sözden ibaret değildir Durmak Yok Yola Devam. Gerçekten hiç durmadan yola devam ediyoruz. Rabbim bu yolda bizleri mahçup etmesin. Yeni seçilen bir hemşerimiz var. O hemşerimizi de gönülden tebrik ediyorum. İnşallah hep beraber hem Bolu’nun hem ülkemizin geleceği için bütün teşkilatlarımız ile el ele kol kola çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

“HAKKA HİZMET HALKA HİZMET”

AK Parti teşkilatlarının tamamının gönül seferberliği yaptığını belirterek; “Gönül seferberliği bizim kuruluş düsturlarından biri. Bunu özellikle bir yerde söylemeye gerek yok. Bütün söylemlerde bunu bulmak mümkün. Teşkilatların tamamının özünde Hakka Hizmet Halka Hizmet. Dolayısıyla bütün hareketlerimizde, icraatlarımızda bunu görmek mümkün. Cumhurbaşkanımızın söylediği de budur. Gönül seferberliği dokunmaktır, halkla temas etmektir, onlarla beraber olmaktır. Biz bütün teşkilatlar bunun bilincindeyiz. Bu minvalde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.