Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÇÖZÜM KONSEPT AÇILDI

ÇÖZÜM KONSEPT AÇILDI


“İçinde Tasarım Var” sloganı ile Bolu’da yıllardır hizmet veren Çözüm Mühendislik Firması yeni adıyla Çözüm Konsept düzenlenen törenle açıldı.

Beşkavaklar Mahallesi D-100 Karayolu Üzerindeki Çözüm Konsept açılışına; AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş ve davetliler katıldı.

Seramik, granit, vitrifiye, mutfak, banyo dolabı, beyaz eşya aksesuar, dekorasyon ve tasarım alanlarında faaliyet gösterecek Çözüm Konsept Boluluların hizmetine sunuldu.

Açılışta il olarak Çözüm Konsept sahibi Berkay Bakırcı bir konuşma yaptı. Berkay Bakırcı, yeni bir yatırım yapmanın gurur ve onurunu yaşadığını belirterek; “17 Ağustos ülkemiz için acı ve anlamlı bir gün. Bu vesile ile 17 Ağustos depreminde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı saygı ve üzüntü ile anıyor Allahtan rahmet diliyorum. Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Ülkemizin birlik beraberliğe ihtiyaç duyduğu şu zamanda Bolumuza yeni bir yatırım yapmanın gururu ve onurunu yaşıyoruz. Çözüm konsept markamız içinde mimar ve iç mimar bulunduran seramik, granit, vitrifiye, mutfak, banyo dolabı, beyaz eşya aksesuar, dekorasyon ve tasarım alanlarında faaliyet gösterecek bir işletmedir. Sizlerin de destekleri ile işletmemiz daha da büyüyerek istihdam sağlamaya devam edecektir. Çözüm mühendislik ailesi adına herkese teşekkür ediyor, yaklaşan Kurban Bayramınızı kutluyorum” dedi.

“YATIRIMLARIN ARTARAK DEVAM ETMESİNİ İSTİYORUM”

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, işletmenin iş dünyasına hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak; “Bolu’daki işletmelerimizin geliştiğini görmekten son derece keyifli olduğumu ifade etmek isterim. İşini doğru, düzgün yapan, ticareti de ticaret gibi yapan arkadaşlarımızın işletmeleri büyüyor. Berkay kardeşimim kutluyorum. İşletmeleri çeşitlendirdi. Umut ediyorum ki öncelikle kendilerine, Bolu’muza ve iş dünyasına hayırlı ve uğurlu olur. Bu yatırımların artarak devam etmesini istiyorum. Hepinize saygılarımı sunuyorum, Kurban Bayramınızı kutluyorum” şeklinde konuştu.

“BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM”

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, cesaretle bu iş yerini açan Berkay Bakırcı’ya bol kazançlar dileyerek; “Adam olacak çocuk bellidir derler ya Berkay’ı da ben çocukluğundan beri tanıyorum. Kızımın sınıf arkadaşı idi. 11 sene birlikte okudular. Gerçekten çok hareketli bir çocuktu. O zamandan bu zaman belliydi. Şu anda ülkemizin gerçekten birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bir ortamda cesaretle böyle bir iş yerini açtığı için kutluyorum. Bol kazançlar diliyorum. Hepinizin yaklaşan Kurban Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı. 

“ BOLUMUZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, ekonomik krizin yaşandığı süreçte bir iş yeri açtığı için Berkay Bakırcı’yı tebrik ederek; “Bugün 17 Ağustos depreminin yıldönümü. Acılarla geçen bir süreçten bahsediyoruz. Tabi hayat hep acılarla devam etmiyor. Bu gün de mutlu bir gün için buradayız. Derin ekonomik krizin yaşandığı ortamda Berkay kardeşimi tebrik ediyorum böyle yeni bir iş yeri Bolu’ya kazandırdığı için. Kazandırılan bu iş yerinin Bolumuza, Bakırcı ailesine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.  Mübarek Kurban Bayramımız yaklaşıyor şimdiden burada bulunan hazirunun ve ailelerinin Kurban Bayramını en iyi dileklerimle tebrik ediyorum. Allah bol ve hayırlı kazançlar nasip etsin” diye konuştu.

“HELAL RIZIKLAR DİLİYORUM”

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın; bereketli ve helal kazançlar dileyerek; “İş yerimizin öncelikle aileye ve Bolumuza, Türkiye’mize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Berkay beyin ticari zekâsı ile birleştirdiği ancak ülkemizin gelişen, dönüşen tüm dış saldırılara rağmen istikrarlı büyümesini öngören bu görüşü ile beraber bunu yatırımıza dönüştüren iş yerinin kendisi için hayırlar getirmesini diliyorum. İnşallah bereketli olur. Rabbimden kendileri ve aileleri için helal rızıklar diliyorum. Bu münasebetle yaklaşan Kurban Bayramınızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından yapılan dua ile kurdele kesimi gerçekleştirildi. Ardından protokol üyeleri ve davetliler ile mağaza gezilerek bilgiler verildi. 

Etiketler: