Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ŞAHLANAN TÜRKİYE’Yİ KİMSE YOLUNDAN ALIKOYAMAZ”

“ŞAHLANAN TÜRKİYE’Yİ KİMSE YOLUNDAN ALIKOYAMAZ”

AK Parti’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulduğu 14 Ağustos 2001 tarihinden bu yana sadece millete hizmet gayesiyle hareket ettiğini belirten Yılmaz “17 yıldır da, AK Parti, milletin hizmetkarı, kimsesizlerin kimsesi oldu. Sadece Türkiye’nin değil, milyonlarca mazlumun umudu oldu. AK kadrolar dün ve bugün olduğu gibi yarın da Türkiye'nin her alanda daha da ileriye gitmesi için mücadele vermeyi sürdürecek” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz AK Parti’nin 17’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Yılmaz’ın mesajı şöyle;

“14 Ağustos 2001’de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlayan kutlu yürüyüşümüzde 17 yılı geride bıraktık. Bu 17 yıl içinde güzel ülkemizi vesayetçilerin, darbecilerin, siyasi ekonomik tetikçilerin, sokak çetelerinden, terör örgütlerinin pençelerinden el birliğiyle kurtardık. Türkiye’yi uluslararası alanda söz geçirilen değil, sözü dinlenen bir ülke haline getirdik. Türkiye’yi ekonomisiyle, demokrasisiyle, demokrasiye sahip çıkan milyonlarıyla bir efsane haline dönüştürdük. Bugünlerde yaşadığımız ekonomik kuşatmanın en önemli nedeni de bu. Ülkemizin büyümesini, bölgede ve dünyada söz sahibi olmasını, güçlü yatırımlarımızı ve ekonomik büyümemizi hazmedemedikleri için, Türkiye’ye diz çöktürmeye çalışıyorlar.

Bilmiyorlar ki, Türkiye artık eski Türkiye değil. Bunu anlamakta güçlük çekenlere, ihanet şebekelerine, en güzel cevabı 15 Temmuz gecesi, bu kutlu milletin sarsılmaz cesareti ve ortak direnci verdi. Bundan sonra da, şer odaklarına gereken cevabı bu kutlu millet verecektir. Şahlanan Türkiye’yi yaptırımlarla, tehditlerle, hain emellerle kendi karanlık yoluna çekmeye kimsenin gücü yetmeyecek. Milletimiz oynanan oyunların, yürütülen operasyonun farkında ve bu planları 81 milyonun birlik beraberliğiyle bozacağımıza inancımız tam. Hiç bir güç bizi ‘Güçlü Türkiye’ hedeflerimizden; ‘Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ anlayışına bağlılığımızdan vazgeçiremeyecek.

Bu vesileyle kurucuları arasında yer almaktan büyük gurur duyduğum AK Parti’nin 17’nci kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyor; ülkemiz üzerinde yapılmaya çalışılan bu operasyonu milletçe, alnımızın akıyla, daha da güçlenerek, daha da bütünleşerek def edeceğimize olan kararlılığımızı yineliyorum. Yolumuz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yoludur. Onun dediği gibi ‘2023 hedeflerimizi gerçekleştirmek için bırakın projelerimizden vazgeçmeyi, vitesi daha da yükselteceğiz.’ Türkiye, çok büyük bir ülkedir! Kazanacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.”